vardı evi var italyada profılınde hep yazıyordu ıtalya %100 eminimprofiline italya yazmıs diye tüm twitterda italyaya gitti diye dolanıyor suan önceden varmıs heralde o![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vardı evi var italyada profılınde hep yazıyordu ıtalya %100 eminimprofiline italya yazmıs diye tüm twitterda italyaya gitti diye dolanıyor suan önceden varmıs heralde o![]()
Ben bu yaz neredeydimmontrealden selamlar bi koydumu 17sinden ses getiren takımın taraftarı
2 senedir oluyoruz yönetim baya uçurum yaptı 1 sene daha olursak şl de final kesin.

zamanları dolana kadar bu sekilde devam edecekler, dursun dangolozunun yaptığını yaparlarsa seçim kaybedilir. ekibe yeni kan lazım farkındadırlar da. yaptıkları bir sonraki seçime kadar başarılı bir şekilde gidip tekrar devam etmek.Kim gelirse gelsin bu yönetimin miyadı doldu ne lobi var ne pazarlama
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten ocak şubat gibi Kolombiya seferi planlıyordum.. eğer El Tigre gelirse Galatasaray Falcao formasıyla gezerim..
birazda biz Falcao sayesinde ekmek yiyelim
Şeref kolpacı mı yoksa gsc sefiri mi?Karar verin lan!
Dün galibiyet golünü evlat attı.Relaks...Yalniz takimda istiklal marsi okuyan adam yok herkes gelsin diyoruz ama isin bi de bu tarafi var

O zaman gereken yapılmalı bu dkdan itibaren
koyduk mumontrealden selamlar bi koydumu 17sinden ses getiren takımın taraftarı