Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygusal dusunce ben cenkin yerinde olsam tr ye doneceksem bjk a donerim bu benim fikrim bekleyip gorelim

Cenk iyi bir profesyonel bana göre. Kalıcı olarak dönmez zaten Türkiye'ye. Buraya gelirse yeni bir sıçrama yapmak için geleceğini düşünüyorum. Bizdeki ortam buna daha müsait. Bakalım 2 gün var, göreceğiz neler olacak.

Maalesef Fatih Terim'le 4-3-3 sistemi özellikle kapanan takımlara karşı olmadı olmayacak da Fatih Hocam bildiği sistemde 4-4-2 ile devam etsin Diagne forvetimizken kesinlikle istemezdim de Falcao-Cenk ikilisi çok uyumlu olur çift forvet oynamak için

Ama hala beklerimiz değişmesi gerekiyor bu dört oyuncuyu besleyebilecek beklere ihtiyacımız var

Cenk i adam eden bjk değil Babel Di.. O yüzden Babel'i tercih etmesi daha doğru olur...
Arkadaslar sizin karsi goruse sayginiz yokmu bir yorum yazdim 5 kisi alintalayip kendi fikrini savunuyor turkce konusuyorum

Bu benim fikrim ben olsam eski takimimi secerdim diyorum neresini anlamadiniz
neyine halen cevap veriyorsunuz tekrar ediyorum

BU BENIM FIKRIM

Arkadaslar sizin karsi goruse sayginiz yokmu bir yorum yazdim 5 kisi alintalayip kendi fikrini savunuyor turkce konusuyorum

BU BENIM FIKRIM
Arkadaşım senin fikrinse, eleştirilmek istemiyorsan veya muhabbet etmeyeceksen içinde tut. Forumda ne işin var? 😂😂

İyi geceler Falcaosu olan takımın taraftarları :sarıkalp::kırmızıkalp:

falcao.jpg

BU BENIM FIKRIM
Senin yaptığın yorumu alıntılayıp ben de kendi fikrimi söyledim. Sen niye coştunki bu kadar?

BU BENIM FIKRIM

yanlis yerdesin o zaman kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt