Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao için havalimanına gideceğim tatil için geldik kız arkadaşımla . Suadiye den en kolay nasıl gideriz yardımcı olur musunuz ?

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
taksi haric en kolay havaistle gidersin

Marcao satılsın Kjaer alınsın diyen zeki arkadaşlar,

Marcao ne kadar iyi pas yapıyor top çıkartıyorsa Kjaer’in ayağı o kadar kötü. Ayrıca hız olarak da Marcao daha iyi ve 12 milyon asla ederi değil.

2 hata yaptı diye asıp kesiyoruz bence klasik bir Fatih Terim çeki düzeni ile ikisi de geçen seneki formlarını yakalar resmen gol yemedik 2. devre yahu kimse bunu görmüyor mu ?
Kjaer net olarak bizim iki balon stoperden de iyi stoper. Geçen sene ikinci yarı gol yemememiz zaten bu ikisini balon gibi şişirdikçe şişirdi. Ayrıca Fernando ve Donk zaten ikisinin de bütün defolarını kapattı çoğu maçta. Ayrıca şimdi geçen sezonki hallerinden aşırı uzaklar. Çok savruklar ve eski hallerine dönecek gibi de değiller. Her maçta bu hatalara devam edecekler gör bak. Ligde yine Nzonzi sayesinde bütün defoları ortadan kalkar diye düşünmüştüm ama dün Luyindama patladı yine. Şampiyonlar Ligi'nde Nzonzi, Donk, Fernando üçlüsüyle bile oynasaydık kurtaramazdı bu ikisini.

--------------Muslera

Mariano-Luyindama-Marcao-Yuto

---- Soso Seri Nzonzi Belhanda

--------------Babel

--------------Falcao

Son düzenleme:
feghouli kötü oynarsa o da gidebilir.BİR TEK FATİH HOCA GİDEMEZ...
O mesajı eskiden Belhanda'yı savunduğum için attım Sergen renktaş. Yoksa şimdiye kadar 50 kez gönderilmesi gerekiyordu Belhanda'nın zaten. Feghouli de kötü oynarsa gidebilir tabii. Katılıyorum sana. Fatih Terim zaten kırmızı çizgimiz.

onu bilmiyorum ozel ucagım yok.
havaalanına nasıl giderim diye sorarsa herkes istanbul havaalanını tarif eder. soruda sıkıntı var.
Ya Falcao için havalimanına gideceğim demiş adam. Özel uçaklar da Atatürk Havalimanı'na iniyor hala. Bunun için illa özel uçağının olmasına gerek yok. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin işte. İnsan gibi yazdım. Ayrıca bu forumun çoğu Falcao'nun yarın Yeşilköy'e ineceğini biliyor. Herkes "Yeni Havalimanı" falan yazmaz yani.

Yedek bekleyecek cenk kjaerin maasi 4m. Imkansiz o paralari vermeyiz. Diagne giderse yabanci bi orta saha alalim. Semihi getirelim yeter. Yapacak bisey yok artik

Ya Falcao için havalimanına gideceğim demiş adam. Özel uçaklar da Atatürk Havalimanı'na iniyor hala. Bunun için illa özel uçağının olmasına gerek yok. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin işte. İnsan gibi yazdım. Ayrıca bu forumun çoğu Falcao'nun yarın Yeşilköy'e ineceğini biliyor. Herkes "Yeni Havalimanı" falan yazmaz yani.
yav ne bileyim ozel ucakla geldigini. iyilik yaptık suclu cıktık alla alla.

cenk ve kjaer uydurma.nasıl muhabbeti dönüyo anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt