Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.695
- 40.410
- 3.413
Baya kendi kalesine atmisti fenerdeykenAbuk sabuk hatalar yapmıyor ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya kendi kalesine atmisti fenerdeykenAbuk sabuk hatalar yapmıyor ama
Cenk yüksek maas ister + yedek oturmak icin gelmez
Galatasarayin ikinci forveti > Evertonun ücüncü forveti yeterli oluyorsa belki
Nazım Sangare yoklanmalı kesinlikle. Mariano ve Liines gönderilip sağ beke Nazım Sangare alınabilir. Bunu son zamanlarda hep söylüyorum ama dinamizmi çok iyi. Milli takımdaki maçlarında da bayağı iyi performans sergilemişti. Hem de Türk milli takımında. Yani sağ bekte yabancı kontenjanını harcamayan iki futbolcumuz olurdu. Muazzam da iş olurdu bence.
Daha elimizde şener var, aldıysak ki aldık, onu kullanmak zorundayız. Ayrıca dinamik olması göz boyuyor ama teknik sıfır sangarede, şenerden daha kazma, linnesten daha vasat. 3 maçta yerin dibine gömülür burada
Gelecek sene yaz döneminde FFP kalkıyor diye biliyorum ben o ara sağlam bir kemik oluşturulurdu yine. Bu sene şampiyon olmak her sene olduğundan bir-iki tık daha önemli
Dediğin gibiyse hemen gelsin mariano yavaş tekniği üst düzey de noluyor linnes felan satılırsa hemen alalım..Nazım Sangare hızdan başka özelliği olmayan, tekniği berbat vasat altı bir oyuncu. Bu tip oyuncularla büyük takım olamazsın.
Bu seneki Şampiyonluk belki de en önemlisi, katılıyorum. Ama ffp bitince eski düzene dönülmeyecek. Bu mali yapılandırma yapılmamış olsaydı bile sıfırdan iyi bir takım kurmaya kalkarsak 1 seneye yeni ffp tepemize biner.
Dediğin gibiyse hemen gelsin mariano yavaş tekniği üst düzey de noluyor linnes felan satılırsa hemen alalım..
Zaten 5-6 yıl daha kiralamaya devam edilecek belli. 2 yıla FFP bittiğinde en azından 15 milyon euro falan harcanır yani transfere. Bu şekilde her sene bir mevkiyi düzeltirsek sorun kalmaz ortada. FFP biter bitmez 50 milyon euro transfer harcaması yapılmayacak zaten. Ama en azından takımın iskeletini daha rahat kurabileceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cenk yüksek maas ister + yedek oturmak icin gelmez
Galatasarayin ikinci forveti > Evertonun ücüncü forveti yeterli oluyorsa belki