Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1945428_620x410.jpg

bunları paket yapabileceğimzi bir yer nasıl yok ya

Sende bu benim fikrim desen ben bir daha ustelemem o gun benim mesajima 6 kere alinti yapildi

Cin olmadan seytan carpmaya kalkma kerem uygun
Merak etme cin olmadan adam çarpmam...
İknicisi herkes buraya kendi fikrini yazar.
Üçüncüsü ben senle dalga geçer gibi yazmamışım ama adamla dalga geçer gibi alıntı yapmışsın.

O yüzden sen tavırlarına dikkat et ben de uyarmak zorunda kalmayayım seni...

Söylediklerinin hepsi doğru. Ancak bu adama muhtaç mıyız yahu satalım başkasını alalım neden dokunulmazlığı var bu adamın ? Topu yerden atıyorlar kontrol ederken 3 metre havaya kaldırıyor. Galatasaray ın on numarası bu adam. Vallahi sistemi değiştiririm bu adamı yine oynatmam ilk fırsatta da satarım
İşin açıkçası ben de Fatih Terim'in 4-3-3 sisteminden artık vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum, mevcut durumda çift forvet oynamamız çok zor ama olur da Cenk'i kiralarsak çok iyi olur Falcao ile birlikte çok uyumlu olabilirler

Şöyle bir 4-2-4 izlesek fena mı olurdu reis ?

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi-Seri
Feghouli-Cenk-Falcao-Babel

Devre arasında bekleri değiştirirsek çok fena olurdu

belhandada olmayan hücuma zenginlik katma, duran top ve frikik atma, uzaktan şut atma, ortasaha pas organizasyonunda top kaybı yapmama özellikleri olan bir ortasahaya ihtiyacımız var almasak bile belhandanın gönderilmesi lazım müthiş zarar veriyor takıma

Valencia, Mauro Icardi'yi kiralamak için Inter ile görüşmelere başladı. (La Gazzetta dello Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt