Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Ben de çok fazla sevenini gördüm. İlginç.Uyuşturucu baronu olduğu için. Hatta Falcaonun Escobar karşıtı sözleri vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de çok fazla sevenini gördüm. İlginç.Uyuşturucu baronu olduğu için. Hatta Falcaonun Escobar karşıtı sözleri vardı
Lan ahahhahhaahah![]()
![]()
![]()
Öyle birşey yokSeneye yabancı sınırı 8+2+2 olacak.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlık durumum
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de çok fazla sevenini gördüm. İlginç.
Merak etme cin olmadan adam çarpmam...Sende bu benim fikrim desen ben bir daha ustelemem o gun benim mesajima 6 kere alinti yapildi
Cin olmadan seytan carpmaya kalkma kerem uygun
ben arfa/guarin/defour fernandesden iyi gibi
bizim futbol yöneticilerimizin beynini 6222 ulan ülkeye bunlar ihanet ediyor tribünde oturacak adama ülkenin parasını verdirmeye ne kadar meraklı bu 6222lerSeneye yabancı sınırı 8+2+2 olacak.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşin açıkçası ben de Fatih Terim'in 4-3-3 sisteminden artık vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum, mevcut durumda çift forvet oynamamız çok zor ama olur da Cenk'i kiralarsak çok iyi olur Falcao ile birlikte çok uyumlu olabilirlerSöylediklerinin hepsi doğru. Ancak bu adama muhtaç mıyız yahu satalım başkasını alalım neden dokunulmazlığı var bu adamın ? Topu yerden atıyorlar kontrol ederken 3 metre havaya kaldırıyor. Galatasaray ın on numarası bu adam. Vallahi sistemi değiştiririm bu adamı yine oynatmam ilk fırsatta da satarım
Yedeğe cenki yazabilseydik keske2 transfer daha lazım ama transferi kapatırsak bile yapacak bir şey yok. Yedeklerden maksimum fayda almaya bakacağız.
Adem - Jimmy - Emre Mor - Ömer - Şener bunlar joker oyuncular