Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Ersun Yanal anadolu takımlarını ilk 8-10 hafta iyi oynatır lider giderler sonra tepetaklak inerler sıkıntı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teyitli. Kayitlara gecmis bugune dair donus biletleri oldugu (sukru haric)18.20 ucagi ile donecekleri bilgisi mevcut ama teyitli degil.
3 kisi Baskan-Albayrak-Hanedar
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Topsuz oyunda izledin mi hiç Diagne'yi? zoraki koşuyor arada. hep bekliyor rakip defans rahatça topu çıkarıyor. Toplu oyunda da yok topsuz oyunda da yok.
kidis ali aynen. fenere cok 40 cmler gecirdik ki unutamadim. nondanin ki efsaneydiBaya ilgilisin reis bu işlerle.
istemsiz guldum
ferdi kadıoğlu bile 50 dakikada 1 gol 1 asist yapmış iken şu emre morun katkı verememe durumu içimi sıkıyor
fener romadan patrik shick diye bir kanat forveti istiyormuş bilen var mıdır nasıl topçu
Fb yi audi cupta dahil izledigim maclarda rahat pozisyon buluyorlar basak macinda ilk yarida 2 tane direkten donen toplari vardi hucum acisindan cok sikintilari yok ama savunmalari cok amator ve oraya riskli adamlar aldilar sol bek almazlarsa isleri zor bizim savunmamiz daha derli toplu sadece seviye atlatacak forvet lazim tirsmaya gerek yok
elif elmas bizde olsaydı herhalde onu ontivero stancu gibi adamlardan farksız biçimde bedavadan bir anadolu külübüne yollardık . bu adamı bonuslarla fener 19,5 milyona sattı. bjk atınç gibi kazmadan 5 milyon kazandı. Herkesin çöp diye nitelediği adamları böyle pazarladılar. Biz ise elimizde bulunan en iyileri bile hep ucuza yolladık ve hangi yönetim gelirse gelsin bu durum değişmiyor
trabzonun orta sahası çok yumuşak ve uzun zamandır iyi takımlarla oynamadıkları için onların bu yumuşak karınlarını değerlendiren takımlar hiç olmadı şimdi ise baskılı bir atmosterde kendilerine karşı agresif oynayacak bir takımla karşılaşacaklar bu maç trabzonun şampiyonluk şansı için bir ölçü olacak
kuş yemi ister misin![]()
fenerbahçe herhangi bi grupta yazmıyo ki ordafenerbahce hangi gruplarda kardes ben goremedim. gozumden kacti zannedersem
faşist mod istemiyoruzkuş yemi ister misin![]()

kuş yemi ister misin![]()
furkan sende potansiyel bir kus avciligi seziyordum zaten.kuş yemi ister misin![]()
Malatya 2 ay once aleksici 2.5m euroya satti bugun basaksehir bedava almis. Nasil oluyor bu?