Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
58C30493-470D-4BAC-9DE9-AF000F181C28.webp

Heriflerin bir Falcao dediğini anlıyorum birde arada Turkish diyorlar, yok mu ulan koca forumda İtalyanca bilen birisi ?

Bu is bugun noktalanacak olumlu veya olumsuz
Hadi bakalim
Guzel haberi bekliyoruz

Falcao transferi sürecinde artık itibarımız paradan daha değerli hale gelmiştir. Abdürrahim Albayrak'ın fotoğrafı basına sızmamış olsaydı dönüş noktası olabilirdi ancak bu saatten sonra ne yapıp edip alınması lazım. 2 ay peşinden koş sonra alama... Bunun zararı bize daha fazla olacaktır kanaatindeyim

Yahu bu mevlütü alabilecekleri tek adam diye öylesine sallamıştım ihtimal üzerine. Şimdi ciddi ciddi mevlüt b planı mıydı diye haber veya duyum okuyorum. Falcaonun alternatifi mevlüt değildi değil mi sayın yönetim?

mendes eskisi kadar bu işi çözebileceğinden emin değilmiş

monaco ısrarlı para konusunda

geçmiş olsun

Falcao gelse de gelmese de bu yönetim bir an önce gitmeli. 3 aydır ne oyuncu alabiliyorlar, ne de satabiliyorlar. Bu kadar aciz yönetim olmaz olsun. Hoca olmasa zaten şu ana kadar duramazlardı, artık sanırım kendilerini o koltukta tutan hocayı bile kaale almıyorlar. Adam orta saha, defans ve forvet söyleyeli 5 gün oldu halen bir tık yok. Yazıklar olsun böyle yöneticilere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt