Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam yeter o halde artik. olan oldu. lequipe de yanilmis anlasilan"Monaco, Galatasaray'a gitmek isteyen Falcao'yu bırakmak istemiyor. Petrov, Falcao'yu tutmak istediklerini doğruladı."
Monaco ne lâche pas Falcao Monaco ne lâche pas Falcao https://t.co/LOtGfn2a5Z
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O bakmaz bunlara ona tam tam götlü lazımmarcao foruma girmiyodur inşallah
hos bir kadindi. scorfield gay olmasa gotururdu bunuBu herifi ne zaman görsem aklima bu kadin geliyor.
![]()
Hay yaşa be, bi çıkaramamıştım kaç gündür bana neyi hatırlattığını ismininBu herifi ne zaman görsem aklima bu kadin geliyor.
![]()
petrovun söylediklerine yorum katmışlar sadece"Monaco, Galatasaray'a gitmek isteyen Falcao'yu bırakmak istemiyor. Petrov, Falcao'yu tutmak istediklerini doğruladı."
Monaco ne lâche pas Falcao Monaco ne lâche pas Falcao https://t.co/LOtGfn2a5Z
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao'nun ne suçu var burada arkadaşlar ?Ben ettim zaten
Adam olsa çoktan gelirdiFalcao'nun ne suçu var burada arkadaşlar ?
Hadi ordanAdam olsa çoktan gelirdi
Hayönetime kızarım transfer için falcao gelse bile.
ki yedek defans
yedek orta saha sayımız 0
ama nedense su cl grubunda iyi işler cıkaracagız gıbıme gelıyor
Hadi inş.yönetime kızarım transfer için falcao gelse bile.
ki yedek defans
yedek orta saha sayımız 0
ama nedense su cl grubunda iyi işler cıkaracagız gıbıme gelıyor
Luyindama listeye yazılamaz yalanı nerden çıktı, neden haftalardir doğruymuş gibi panik halinde herkes?
Madem öyle, bi Allah'ın kulu kaynak ile birlikte göstersin bizde inanalım.
FFP sattığın kadar al olayı kış transfer dönemini de kapsıyor, ister yaz dönemi - 20 Milyon olsun, kışın o açığı kapattığın sürece sıkıntı yok. Yaz dönemi sonunda ekside olduğunda herhangi bir yaptırım yok. Önemli olan 2019-2020 sezonunun sonunda ekside olmamak.
Istemiyor demedim ama istediğini net belli etse rest çekse suan kayseri deplasmanı 11deydiFalcao istemiyor yani![]()
![]()
![]()
![]()
Musap senden ricam var olumsuzluk totemi falan yapıyorsan bırak çünkü saçmalıyorsun. Açıklamalara yorum katılmış net bir şey bile söylememişken adam şu haberi neye göre yorumluyorsun sen de ?tamam yeter o halde artik. olan oldu. lequipe de yanilmis anlasilan