Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.553
- 3.623
- 648
İyisini geçtim bizim 2 tane forvetimiz yok ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyisini geçtim bizim 2 tane forvetimiz yok ?
umut bulut reisKayseride istiklal marşını kim soyleyecek
Haklisin stad istifa sesleri yükselsin isterler, sanki aciklamayimca cagne süper oynayacak.Mac oncesi falcaoyu aciklamazlar bence bununla alakali
Mac sonu gorusmelere basladik diye aciklama gelecektir
Ben bedava istediğimizi de sanmıyorum. 5 milyon altı bir rakama bence biz okeyiz adamlar vermiyor. Ortada sıkıntı menajer parası bence biz onu vermek istemiyoruz Monaco vesin istiyoruz Monaco siz verin karışmayız diyor tıkanıklık bundan.Bizim durum bedava istememiz, olmuyor cözüm bulmasi lazimdi yönetim coktan. Falcao gibi oyuncuyu kacirirlarsa... her transferden kazik yiyoruz falcaoya gelincemi kazik atasi tuttu yönetimin.
Ülkemizin anasi.. bellendi umudum yok artik ulkede futboluda yakinda takip edemeyeceğizgörüntüleri gördüm twitterde ve aşırı rahatsiz oldum
Yönetim farkı hocam.Ulan tudora 40m euro harcayan takım fatih hocaya bir kez düzgün kadro ver be
etmaEti pufa zam gelmiş ve bu beni üzer
Hocanın teşkilatı benim ama malliga gerek yok, selcugu oynatirsa şaplağaa yer
böyle birsey olamazÜlkemizin anasi.. bellendi umudum yok artik ulkede futboluda yakinda takip edemeyeceğiz