Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer bayram ne alaka ark. Yunusu koy emreyi koy donku koy atalayi koy kimmy durmazi koy yada ademi koy 2 forvet oyna ne sacma kadro. Yönetime göndermede bullunuyor galiba bu pozisyonun oyuncusu nerde diye. Gzl. Mizah... mac sonu aciklamasi sert olur Fatih terimin galiba

Evet beyler cok net kaynaklardan cok sağlam duyumlar aldım . İnanamayacaksınız yok artık diyeceksiniz ama haber bana gerçekten çok çok güvendiğim kaynaktan sızdı . Direkt isim vermeyeceğim ama tarif edince sizler de direkt anlayacaksınız isim vermememi bana bu haberi sızdıran kaynak söyledi.

Güney Amerika'nın son yıllarda çıkardığı en önemli futbolculardan . ( Hemen akliniza Brezilya ve Arjantin gelmesin o ülkelerden değil ) Fransa İngiltere İspanya gibi ülkelerde oynadı ve sıkı durun kendisi forvet . Hatta size bir bilgi daha takımımızdaki golcülerden biri de gönderilmek isteniyor onun yerine gelecek . Lütfen dmden ya da buradan sıkıstirip isim sormayin bu konu ile soyleyeceklerim bunlar arkadaslar yakinda baska gelismeler olursa sizlerle paylasacagim zaten .

Falcao olmadan da bu takımı yenebilmeliyiz, yani biz bu adamı kayseri için istemiyoruz heralde. Ama ne yazıkki yine puan kaybedeceğiz gibi hissediyorum. Çıkıp üç tane sallasak hepimiz rahatlıyacağız aslında.

Insallah Fiorentinaya gider iyi bir ders olur şu beceriksizlere.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Evet beyler cok net kaynaklardan cok sağlam duyumlar aldım . İnanamayacaksınız yok artık diyeceksiniz ama haber bana gerçekten çok çok güvendiğim kaynaktan sızdı . Direkt isim vermeyeceğim ama tarif edince sizler de direkt anlayacaksınız isim vermememi bana bu haberi sızdıran kaynak söyledi.

Güney Amerika'nın son yıllarda çıkardığı en önemli futbolculardan . ( Hemen akliniza Brezilya ve Arjantin gelmesin o ülkelerden değil ) Fransa İngiltere İspanya gibi ülkelerde oynadı ve sıkı durun kendisi forvet . Hatta size bir bilgi daha takımımızdaki golcülerden biri de gönderilmek isteniyor onun yerine gelecek . Lütfen dmden ya da buradan sıkıstirip isim sormayin bu konu ile soyleyeceklerim bunlar arkadaslar yakinda baska gelismeler olursa sizlerle paylasacagim zaten .

Takımımızda ki golcüler derken ?

zaten 1 tane yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt