Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao çok acil lazım. Forvet yok takımda forvet. Diagne yetersizi rakip takımın 12. oyuncusu gibi oynuyor

diagneyi 3 e 5 e bakmadan yollamak lazım. 3. golden sonra eger bir adam sevinçten çıldırmıyorsa takımda işi yoktur.

Böyle yönetimin ben.

Geçen senede böyle başlattılar bizi. Yeter vallah. Yazık vallah ... Ffp başlarım yeter. İsyan ediyorum..

Şerefsiz hakeme rağmen kazandık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha almayın Falcaoyu aferim yönetim. Bu Diagne ye ne edersen et adam olmaz. 3e 5 e bakmayın satın ettiğimiz zararı geçtik biz

daha çok bekleriz.Bu bekler bu stoperler ile psg deplasmanı dsakdjsalkdjsadksaljdlksajdlksaj

Kulübün bu VAR da çizilen ofsayt çizgileri ile çalışma yapmasını bekliyorum.İyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum.Kafasına göre çiziyorlar.Defansın topla oynayabileceği son bölgesinden çizilmiyor ve top ayaktan çıktıktan sonra çiziliyor.Duruma göre uyduruluyor.Geçen sene de böyle oldu.Gollerimiz,penaltılarımız yendi.

Bu ofsayt kararları neye göre alınıyor bana göre iki pozisyonda ofsayt değil bunun teknik olayını bilen var mı ?

Bari yalandan bi kap gelsin,aaa yanlışlıkla girdik denilsin az-cok heyecan olsun gönlümüz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt