Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şöyle birşey var;

Fatih hocanın konuşmaları da doğruluyor gibi.

Geçmiş olsun. Zaten bu hakemlerle ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım.

GS sözlükteki aradım diyen adamı koyarsın eyvallahda daha yeni sana söyledim kardeşim işte dalga geçer gibi hocanın açıklamaları koyma artık.

Maç içinde Diagneye dedi beklediğimizi alamadık diyip devamın hareketsiz kaldı Diagne dedi..

Takımı istekli gördüm net bariz forvetsizlik çekiyoruz forvetimiz olsa su maç 5 olurdu rahat skore giderdik pozisyon var atan yok

Son 3 maça gore konusuyorum.

1- Belhanda gamsızı gitmeli
2- Bosuna Diagne'ye bok atmayalım. Ben de kendisini sevmiyorum ama adama pozisyon da hazırlayamıyoruz net olarak.
3- Falcao bu macta olsa gol atabilecek miydi sanki.
4- Onceliğimiz Falcao değil, N'diaye'nin biraz daha teknik olanını bulabilmekti ama bu yonetimle o da olmayacak.
5- Hakeme de cok bok atmayalım.Yalnızca 2. gol oncesi Marcao'ya yapılan harekete faul verilebilirdi. Bir de Emre'nin 2. sarıdan kırmızısı kesin hatalıydı.
6- Bu oyunla Kayseri gibi bir takımı güç bela yeniyorsak bu sene isimiz cok ama cok zor.

1 belhanda formsuz tamam yerine baska bişeyler olabilir ama satılmamalı
2 Diagne tam manası ile "armut piş azıma düş" istiyor Adem golü nasıl attı bir bak topu beklemedi aldı indirdi attı
3 Falcao ile diagne kıyası duyduğum en acayip iş olur. Özellikle emre girdikten sonra Babel bile etkili olurken Falcao tartışılmaz etkili olurdu
4 Evet önceliğimiz FORVET. Ortasahamızda formsuz da olsa seri var yedek alınmalı mı alınabilir ama bizim ana forvetimiz yok Diagneyi sen sayarsan onu bilmiyorum. İkinci olarak bence stoper lazım yada bu lyundamaya biri sağlam oynamayı ögretecek.
5 Hakem sadece iptal edilen gollerimize bak hangisi ne anlarsan beri gel
6 Formsuzuz lig arası bize iyi gelecek ama eksikleri tamamlamak şart.

Falcao neye göre yatmış anlamadım.5 milyon bonservis istiyolar diye transfer simdi mi yatar adamlar 2 aydır istiyor zaten.Al son gün bedavaya verioz demelerini mi beklemisler.Bu kadar amatör olamazlar.

11285761-ac1c-4beb-b7fe-69e097aa0e86.webp

Feghouli ve Belhanda'ya ilave olarak Babel ve Adem hücum hattini tamamlayacak gibi.

Yunus ve Mor topcu degil. Akbaba sakat. Diagne'den bu saatten sonra fayda gelmez.

Jimmy efendi de anca yedekten gelir su haliyle üstteki dörtlüden birini kesemez.
Belhanda’ya ilave olarak diyorsun,Belhanda’yı kadroya yazıp Emre Mor’a çöp diyorsun.

Falcao yatmamıs yav musab diagne ıcın demıs hoca onu

Falcao alacağı yok mu monacodan, alacağı 5 milyon var diyordular. Alacağından vazgeçsin imza parasi verelim. Bunu da mi beceremedik.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt