Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 bek, 1 kanat ve 1 forvet alsak ligde kolay kolay puan vermeyiz. mariano, nagatomo ve diagne olmuyor. babel sol kanat icin bizim alistigimiz onyekuru ve garry profilinde degil. boldladigim arkadaslari hemen elden cikarip yerlerine takviye yapsak keske.

Arayan 5 klüp başkanı ; ali koç, fiko,hasan kartal , agaoglu 5. Kim acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hasan

@hsnyldrm1979

"Falcao içeri, Diagne dışarı. Galatasaraylı Diagne'nin transferi önümüzdeki birkaç saat içinde gerçekleşebilir. Lecce oyuncuyu kiralamak istiyor. Oyuncu ilginç tekliferi değerlendiriyor: bunların bazıları Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Sporting Lizbon, Monaco ve Anderlecht..."

Kayseri baskani cikmis bu lig bitmez diyor.

Siz top oynamaya cikmamissiniz ki resmen bictiniz hakem hakem olsa ilk yarida gerekeni yapardi.

Attiğìniz 2. Gol golmuydu?

Emre 30 saniyede 2 sari kart gorecek ne yapti?

2 tane gol attik şaibeli 2 tane cizgi cizdiler yediler golleri.

Bencede lig bitmez bu sene herkes hazir olsun Galatasaray i dograyacaklar.
Ama Galatasarayda o ligi o sekilde bitirmez Erol efendi.

1 belhanda formsuz tamam yerine baska bişeyler olabilir ama satılmamalı
2 Diagne tam manası ile "armut piş azıma düş" istiyor Adem golü nasıl attı bir bak topu beklemedi aldı indirdi attı
3 Falcao ile diagne kıyası duyduğum en acayip iş olur. Özellikle emre girdikten sonra Babel bile etkili olurken Falcao tartışılmaz etkili olurdu
4 Evet önceliğimiz FORVET. Ortasahamızda formsuz da olsa seri var yedek alınmalı mı alınabilir ama bizim ana forvetimiz yok Diagneyi sen sayarsan onu bilmiyorum. İkinci olarak bence stoper lazım yada bu lyundamaya biri sağlam oynamayı ögretecek.
5 Hakem sadece iptal edilen gollerimize bak hangisi ne anlarsan beri gel
6 Formsuzuz lig arası bize iyi gelecek ama eksikleri tamamlamak şart.

Falcao ile Diagne'yi karsılastirmiyorum. Diyorum ki sen Falcao'ya da pozisyon hazırlamazsan o da gol atamaz. Iptal edilen gollerimize gelince hepsi doğruydu. Ha sen dersen ki Var odasında cizgilerle oynuyorlar ona soyleyecek lafım olmaz zaten.

Kayseriye değil 5+1 kulübe koymuşuz. Erol bedir değil de koç orman konuşsun. Bu maçta bile hala ağlıyorlarsa haysiyet aramam onlarda....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt