Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız iyi oynamıyoruz bu böyle gitmez. yönetim transfer konusunda sınıfta kaldı. Mehmet Özcan+ Falcao+ genç bi forvet alacaklardı 2 gün kaldı hala ne gelen var ne giden. hocayı da eleştirmek için milli aradan sonrayı bekliyorum bakalım oyunda gelişme olacak mı

Fatih Terim: "Doğru, yanlış, geç kalındı diye suçlamak yerine sonucu bekleyelim. Ben inanıyorum. İhtiyacımız da var. Bu arada bazı oyuncularla da yollarımızı ayırabiliriz."

Yav Falcaoa sokayim artik. O olmuyorsa önde varlik gösteren, pres yapan, topu tutup veya arkadaslarina kazandiran(duvar pasi yapan) adam getirsinler. Öyle tip adam 15 goldan fazla atmazsa bile, takim arkadaslarina bosluk falan yaratir.

Falcao kaeisi eşi çocukları teknede dans editor çılgınlar gibi gönderi altında birsuru kalp var kırmızı story gündüz çekilmiş ama gece atıyor kadın ve maç biter bitmez tesadüf olamaz bu
Cılgınlar gibiyse bu ıs bıtmıs

diagnenin kesin gideceğini düşünüyorum kimse sevmiyor yeterli yetenekte değil karakteri büyük takıma uygun değil hocanın düşündüğü bir forvet değil kalması büyük zarar verir takıma kadro dışı kalır bu yüzden gitmeli

Red Report
@RedReport_
Fatih Terim: "Doğru, yanlış, geç kalındı diye suçlamak yerine sonucu bekleyelim. Ben inanıyorum. İhtiyacımız da var. Bu arada bazı oyuncularla da yollarımızı ayırabiliriz." (Basın Toplantısı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt