Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kazandı gelişen olaylar

Fenerbahçe ağlaması
Beşiktaş ağlaması
Fenerbahçe ve Beşiktaş yalamalarının ağlamaları
Medyanın hakem algıları
Medyadaki bütün Galatasaray düşmanlarının algı kasması
Yabancı sınırı

İt gibi korkuyorlar it. Galatasaray zaten açmış arayı artık ızdırap çekmek istemiyoruz diye hakemin Galatasaray'ı doğradığı maça algı kasıyorlar.

Galatasaray futbol eleştirisini kendi içinde yapacaktır. Galatasaray bu dakikadan itibaren kenetlenmelidir. Türkiye'de tek büyük bir güç vardır oda kenetlenmiş Galatasaray'ın süper gücüdür. Bu gücün önünde 50 milyon kişi duramıyor.

Falcao nun eşi yine birini takibe almış olkan soycan diye biri kimdir nedir bilmiyorum ama galatasarayli ve ünlü birisi galiba ben tanimasam da

ilk yarı top Belhandadaydı sanırım 3 e 3 mü ne yakaladık sağdan feghouli geliyor Diagne stoperlerin arasında bekliyor insan bi çapraz koşu falan atar feghouliye alan açar hiçbir şey yapmadı o pozisyonda acayip dellendim çok statik oynuyor

Sürpriz oyuncular gidebilir de dedi . Yönetim her ne kadar b.k olsa da bence Hoca arada lafı da soktu . Kimse gelmeyebilir biz alışığız dedi , yönetimi gömdü

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir iki oyuncu gelecek ama falcao yatti o belli . fiorentina ya gidecek anlasilan

Yorulduk artık bizim sistem olarak birşeyler yapmamız lazım sağdan soldan hep gidilmez ortadan da gitmek lazım ts ye bakin sosa nasıl paslar atiyor forvetlere bizde belhanda karşı karşıya kaçırdı herkes unuttu onu adamın sutu yok karşı karşıya kaçırdı unutmayın bu belhanda neler yaptı bu akşam belki 10 top kaybetti

Galatasaray kazandı gelişen olaylar

Fenerbahçe ağlaması
Beşiktaş ağlaması
Fenerbahçe ve Beşiktaş yalamalarının ağlamaları
Medyanın hakem algıları
Medyadaki bütün Galatasaray düşmanlarının algı kasması
Yabancı sınırı

İt gibi korkuyorlar it. Galatasaray zaten açmış arayı artık ızdırap çekmek istemiyoruz diye hakemin Galatasaray'ı doğradığı maça algı kasıyorlar.

Galatasaray futbol eleştirisini kendi içinde yapacaktır. Galatasaray bu dakikadan itibaren kenetlenmelidir. Türkiye'de tek büyük bir güç vardır oda kenetlenmiş Galatasaray'ın süper gücüdür. Bu gücün önünde 50 milyon kişi duramıyor.

Like verdim
Noktasina kadar katiliyorum

Tek olay su rakiplerimiz 1 milyon bile degil ya millet futbol filan izlemiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt