Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khacheridi,Palletta,Kaboul gibi 3 stoper şuan boşta. Yedeklemek için gayet iyi hamle olur Ocağa kadar forveti Babel+Falcao götürürüz.

monaconunda gözü dönmüş gibi
ensonunda falcao+bir miktar parayla cagneyi alacaklar

Maçı ızledim daha yeni kendime geldim falcao da bie gelişme var mı en son beşiktaş devreye girmiş diye saçma sapan bir haber görmüştüm hayrına biri özet geçebilir mi ?

A6FD76BB-DBC4-4ADB-91CF-4100647AE5E6.webp

3E2E20C9-8B8E-49DB-B986-6A22CD3C57C3.webp

Beyler mutlaka fark etmişsinizdir gezici top tutan forvet takımın çehresini nasıl değiştiriyor.. 35 yaşındaki adebayor olmasa kayseri hücum bile edemezdi ilk 60 dk.. Adam geziyor top alıyor top saklıyor bir de bizim milyonluk kalasa bakın.. Hiçbir arkadaşını rahatlatmıyor sırtı dönük 0 golcülük de yok.. Zaten durağan bir takımız bir de en uçta ki adam iple bağlanmış gibi durunca top bile çıkaramıyorum oyun kitleniyor..

Bazıları Falcao bile bu takımı değiştirmez diyor ama ben öyle düşünmüyorum gelirse Feghouliyi babeli çok rahatlatacak

Mustafi bi yere gittimi ya
Gitmediyse arsenal dusunmuyordu
Ilac olurdu

Vizyon tayfa ademin golunden sonra fbjkli kanciklarla birlikte yok olmuslar

Bir daha diyorum ademin golune sevindiyseniz sizin ben taaaaa
reis vizyon değilde acayip bi ekip o bahsettiklerin yav. gol yiyoruz ya yağmur gibi damlıyorlar atınca kayboluyorlar yıyınce yıne cıkıyolar :asd:
kazandık bak çoğu ortada yok bi süre sesleri cıkmaz 2 haftadır car car konusuyolardı halbukı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt