Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulduk zaten

galatasaray-in-yeni-transferi-omer-bayram-sakatlandi-505825-5.webp

oyuncu satabilirsek eskişehirden mehmeti almak lazım ortasahadaki yavaslıgı anca öyle genc biri canlandırır

Çok fazla bir sey istemiyorum. Sezon başlamadan şunu söyleyin. Para yok transfer beklemeyin eldekiler ile başarılı olmaya çalışacağız. Diagne gibi ne olduğu belirsiz futbolculara da para vermeyin gençleri oynatın.

Ben arfa var ya gelsin belhandaya nasıl çalım atılır,nasıl araya pas atılır,nasıl kaleye şut çekilir öğretir.İzlemedin kendisini galiba bedava hemde.

Ya al ben arfayi ya kaleye bir şut çektik gol oldu yeter gitmiyorlarsa fesh et sözleşmeyi ya yeter ya
Ya Hatem ben arfa bedava bari onu alın yaratıcı adam bu kadar mı zor
abi al ben arfayi belhanda yerine bedava varya ligi sallar yeminle bedava ya
ya kardeşim benim sabahtan beri yazıyorum belhanda out ben arfa in ver aynı maaşı varya ne top oynar ligi sallar
gerçekten yönetim kurulu tanıdık biri varsa ben arfayi söyleyin ya lütfen ya bedava ya
Vallaha yeminle kimseyi tanimam ama rodopa yazacam arkadaşlar lütfen ya yardımcı olun sesimizi duyuralim ya lütfen ya bedava ben arfa
Hatem ben Arfa arkadaşlar sesimizi duyuralim bedava on numara adam ligi sallar
Anladik Ben Arfa tamam, yeter artik.

Kulüpsüz olan futbolcuların kaliteli olanlarını biri yazabilir mi ?

Lyundama'ya 5 milyon ödendiği yerde Falcao için 2 milyon yaratamıyor muyuz? Böyle birşey olabilir mi?

Hatem ben arfa arkadaşlar bedava kral topçu yönetime yazalım tanıdığı olan yazsın
Hatem 3.5 - 4'ten aşağı istemediği için tüm yazı boş geçirdi. Oyuncuların isimleriyle transfer olmuyo abi. O adam da 3.5 -4'ü hak etmiyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt