Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.139
- 20.036
- 3.313
Ağır abi moduna girme gece gece Alper.Senin yuzunden yine Ben Arfa derse ikinizi de konudan atacam.
Burası bizim mahalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağır abi moduna girme gece gece Alper.Senin yuzunden yine Ben Arfa derse ikinizi de konudan atacam.
Ben arfa koparmaya gelir geri dursunBen Arfa - Bony paketi h.o.
Alev atmak bu isin fitratinda var yanlis anladikYav sakin olun adam bisey yazmamiski![]()
Fb-Bjk-Rize-Kayseri-Rize ittifakı kuruldu şimdiden bakalım kimler eklenecek bunlara istediklerini yapsınlar kendi ayağımıza sıkmadıkça birşey yapamazlarHaluk Yürekli: "Fatih hocanın yalnızlaştırma söylemini ben sizlere açayım... Galatasaray Mevlüt Erdinç'i isteyince 500.000 euro. Fenerbahçe isteyince bedava!"
boyle bir serefsizlik yok
barif buluAğır abi moduna girme gece gece Alper.
Burası bizim mahalle
1 ay içinde 50k takipcim olurArifağam sana bi hesap açalım Twitter’da Arifağa diye biraz Ben Arfa algısı kasalım ne dersin ?
Yo degil, isiklar kapanincaya kadar oynayabilirsiniz ancaAğır abi moduna girme gece gece Alper.
Burası bizim mahalle
Ne Fernandes’i ya Ben Arfa dururken
Yusuf Günay gibi değil bu adam prim için kullanmıyor gibi sosyal medyayı1000 takipcisi varmis, fake olmasin?
agzina ederler herifinGalibiyeti kastettim falan der şimdi
Yo degil, isiklar kapanincaya kadar oynayabilirsiniz anca![]()