Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.139
- 20.036
- 3.313
Bu kimGeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kimGeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Fake değil Yusuf Günay ve eski yoneticilerimiz takip ediyoe
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kutuplardaki Gsliler bile maçı izledi bitirdi bıraktı transferlere geçti ne maçı bu saatteMaç için yazmıştır..
...Haluk Yürekli: "Fatih hocanın yalnızlaştırma söylemini ben sizlere açayım... Galatasaray Mevlüt Erdinç'i isteyince 500.000 euro. Fenerbahçe isteyince bedava!"
boyle bir serefsizlik yok
Saat sabah 4’te olsa bile konuşulur bu transferGece kap gelmez,medyada falan her yerde konuşulmasını isterler eğer şimdi kesin olarak bittiyse bile yarın öğleden sonra açıklarlar.
8 yılda 300 küsür mesaj atmışsın.Genelde okumayı tercih ediyorsun herhalde ha?10.000 mesaj nasıl atılır renktaş tebrikler, bu arada baremler nerede yazıyor, takımını seven biri bana söyler mi?
Ne Fernandes’i ya Ben Arfa dururken

Galibiyet için yazdıysa derhal istifa etmeli duygularla oynamanın anlamı yokMonaco ilaveten 3 Santrafor alırsa Falcao yu bırakıyorlar miş
Galibiyet İçin Gece Yarısı Ateşli Emoji Niye Atsın RenkDashGalibiyet için yazmıştır. Falcao için olduğunu nereden çıkardınız ?
Bu konuyu bugün maç esnasında abiyle konuştuk.Gerçekten hepsi bir olmuş.2 senedir nasıl şampiyon oluyorsak,şampiyon yine biz olacağız!Haluk Yürekli: "Fatih hocanın yalnızlaştırma söylemini ben sizlere açayım... Galatasaray Mevlüt Erdinç'i isteyince 500.000 euro. Fenerbahçe isteyince bedava!"
boyle bir serefsizlik yok
3 Falcao daha kaldı her gece içinCok sükür bugün de aldik falcaoyu
o da monacoda. bir de mactan 3 saat sonra ne alaka yazmakGalibiyet için yazmıştır. Falcao için olduğunu nereden çıkardınız ?