Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre mor belhanda Selçuk cagne nagatomo artık kızağa cekilmeli hocam artık vur neşteri profesyonel çalışan güçlere karşı tek caremiz kenetlenmek ve biraz farklı oynamak bu takımın değişikliğe ihtiyacı var

Uyuyorum , yoneticilerin kendi taraftarini bu kadar kandirdigi bi transfer sezonu daha once yasamamistim. Herkese iyi geceler.

Hay emojinize sokayım ulan KAP sayfasında görene kadar uçak radarından gelişini takip edene kadar bu transferden ümidimi kestim.

beyler niye önüne gelene inanıp sonra da adamalra sövüp geriliyorsunuz

ben şerefi gurpegisi yöneticisi kimseyi sallamıyorum olmadığında da hiç gerilmiyorum

Bizimle adı gecen Bakayoko yarın Monaco ile imzalıyor. Satın alma opsiyonu 35 milyon deniyor. Adamlarda dert bir tek Falcao değil ki... Paran var mı, derdin var
Bakayoko'yu türk kulüplerine yazan "gazetecielere" selam olsun

Kopeklerin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi. Itler bir olup it sürüsü kurdular, her yerden saldiriyorlar.

Bayiliyorum bu kopeklerin boyle havlamasina, Galatasaraydan korkun!

Iyiki Galatasarayliyim, serefimizle, emegimizle, hakkimizla herseyin ustesinden gelecegiz.

Bizim gollerimiz verilmiyor, haksiz yere kartlar aliyoruz. Kopekler ise haksiz penaltilar vesaire ile kazaniyor ve sonra utanmadan adaletten bahsediyorlar.

Iyiki Galatasarayliyiz

(Sky Italia): "Monaco, Icardi'den sonuç alamayınca rotayı Jean Augustin'e çevirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt