- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Koordinasyon problemi var, arada toparlar. Kötü oynuyor ama takim onun yuzunden kötü degil, takim geneli kötü olunca o da bi sey yapamiyo
Birincisi, koordinasyon problemi değil bu tamamen aymazlık. Hatalı pas atıyor kovalamak yerine bekliyor. Bizim derdimiz zaten takım kötü oynadığında yaratıcılığı ile kilidi çözecek bi adam bulabilmek ancak maşallah arkadaş al-ver bile yapmıyor biz de bu adamdan medet umuyoruz.Belhandanin faulune bak eleman nasil zıpliyor yalandan, zaten birbirini taniyan adamlar o maksatla gidip dokunuyo ayakla ama kart yiyor. Bazıları da sirf hater olduğu için bunu bildikleri halde karsit yorumlar yaziyorlar kendi oyuncusuna. Leo güney akıllı olsun
Üçüncüsü, bu adamın derdi top oynamak falan değil. Kimseyle kıyas yapmak istemiyorum ama 10 dakika oynayan, geldiğinde tepkinin kralı ile karşılaşan Adem'in binde biri kadar bile hırslı değil. İkinci yarının başında kaleciye şut çekmek yerine verdiği pası konuşalım istersen. Üstelik kendi takım arkadaşına bile pas atmaktan aciz bi adam. Bu maç Belhanda özetinde "Beni yollayın, yoksa böyle oynar paramı alırım" geçmiştir.