- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
Emre Mor savunmasını vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesislerin havasını koklatmam bütün takimi huzursuz yapar. Bunun takımda arkadaşı bile yoktur . Tek arkadasi powerbank tir o da sürekli sosyal medya yüzündenSatmak yok u23 direk orda da oynatmama talimatı kariyeri bitsin direk
————Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Yuto
———-Seri—Nzonzi
Feghouli—————-Belhanda
———Babel—-Falcao
Bam bam bam ile rakipleri paramparca ederiz,korkmadan 4-4-2 oynamaliyiz iki haftadir cift forvet le takim neler yapabilecegini gösterdi
Güzel şarkıymış aslında.babel birilerine fena yaslayacak,açılmadı henüz pembişim
VAR güzel bir şey evet, mesela bugün penaltıyı VAR sayesinde aldık. Ama futbolun o heyecanını kaçırdı sanki ya..Belki yine ofsayt olur diye sevinmedi artık bizimkiler ya çünkü ben bile şoka uğradım attığımıza inanamadım.
Kırmızıya dönse olacak, pembe nedir yaa? Bizim çocukların Hello Kitty si gibi :-)babel birilerine fena yaslayacak,açılmadı henüz pembişim
Böyle 10 adam daha olsun sirtimiz yere gelmez
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adem Babel
Jimmy seri nzonzi feghoulı
Linnes malcao luyi mariano
Muslera
Diagne ve belhandaya katlanamıyorum artık. Delirdim bugün
Aynı fikirdeyim ama ofsayt işleri çok abuk oldu, bence , iki adam arısından ışık sızmadıkça ofsayt olmamalı, bırakın kılpayını...VAR güzel bir şey evet, mesela bugün penaltıyı VAR sayesinde aldık. Ama futbolun o heyecanını kaçırdı sanki ya..
Bulunduğum yere degil kurye hayvan gelemiyorhocam bari fotoyu değiştir kuryeyle 1 sütlaç![]()
Tertemiz son golümüzde bile var ı bekledi hakem. Çok bile kalıyormuş. Mhk demiyormu acaba ulan buz gibi gol nesini inceliyorsunuz diye.Aralık 2018 de bir haber yapılmış Sporx de. Topun oyunda kalma süresiyle ilgili.
TOPUN OYUNDA KALMA YÜZDELERİ
(%60,4) İsveç Allsvenskan
(%60,2) Şampiyonlar Ligi
(%58,6) Hollanda Eredivisie
(%58,5) Almanya Bundesliga
(%58,3) Finlandiya Veikkausliiga
(%58,2) Belarus Premier Lig
(%57,8) İtalya Serie A
(%57,1) Rusya Premier Lig
(%57,1) UEFA Avrupa Ligi
(%56,9) Danimarka Süper Ligi
(%56,8) Belçika 1. Ligi