Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan niye takımı ateşlemesi gereken dakikalarda susuyor
Farkettiniz mı

A. G. S bu sirtlan ittifakinin

Bildigin turkiyenin aynasi lan bunlar, ulke oyle bir b. K cukurunda ki butun ahlaksizlar, serefsizler, sapiklar, tecavuzculer, hirsizlar, uckagitcilar, sinsi ikiyuzluler revacda hicbirinde utanma duygusuda yok

Bakin fb, bjk, basak, rize, sivas, konya, kayseri, erzurum, malatya

Ozellikle bunlar, bu ittifak oyle sade bi ittifak degil derin manalarida var
(siyaseten)
Erzurum ne yaptıda yazdın oraya. İşkembeden konuşma.ayrıca ahlaksız, şerefsiz, üç kağıtçı, sapık sensin. Bir şehir ile ilgili bir şey yazıyorsan iki kez düşün. Ezbere sallama sırf seninle aynı siyasi görüşe sahip değil diye.

Fatih hocanın dediğine diyorum
Bizi yalnizlastirsinlar zaten bu kadar şeref onur haysiyet yoksunu kulüpler le biz dost olmuyalim Cimbom başı dik yürür

2 eylül 12 ye kadar yav bakın UEFANIN kendi sitesindeki kılavuz sakin olun
ScreenShot_20190831093757.webp

Fatih hocanın da dediği gibi kenetlenmemiz lazım. Yangıncı tayfaya sesleniyorum bu yangın bize zarar getirir. Medyanın istediği de bu zaten. Bütün rakipler biliyor ki bu sene de biz şampiyon olursak ekonomik açıdan uçurum olacak diğer kuluplerle. Kenetlenin başka Galatasaray yok!!!

Basın Toplantısında Fatih Hocanın yaptığı açıklamalardan transferi oyuncu almadan kapatabiliriz mesajını net verdi artık Kap gelirse mucize benim için.

Fatih hocanın da dediği gibi kenetlenmemiz lazım. Yangıncı tayfaya sesleniyorum bu yangın bize zarar getirir. Medyanın istediği de bu zaten. Bütün rakipler biliyor ki bu sene de biz şampiyon olursak ekonomik açıdan uçurum olacak diğer kuluplerle. Kenetlenin başka Galatasaray yok!!!
Transferler gelmezse geçen sene gibi olmaz bir kaç kişi gider yonetimden

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar forvet alana kadar bırakmıcaz diyip forvet alamayıp gene bırakmayacakar. boş bekleyiş bu

2 eylül 01.00 diyen de vardı
Şu tarihler niye net biçimde açıklanmaz aklım almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt