Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanın da dediği gibi kenetlenmemiz lazım. Yangıncı tayfaya sesleniyorum bu yangın bize zarar getirir. Medyanın istediği de bu zaten. Bütün rakipler biliyor ki bu sene de biz şampiyon olursak ekonomik açıdan uçurum olacak diğer kuluplerle. Kenetlenin başka Galatasaray yok!!!

Hoşgeldiniz

Eğer 2 eylül 00.00 deseydi dediğiniz doğruydu yarın gece sondu, ama 2 eylül 24.00 demek 2 eylül 23.59 demek. 24.00 ile 00.00’ın farkı burada devreye giriyor.

24:00 = midnight (end of day) shown as start of next day
00:00 = midnight (start of day)

bugun de ses cıkmazsa falcao olarak demıyorum herhangı bı transfer cıdden artık kapadık dıcem transferı son gun rısk alınır mı ya

Aramızdan birileri gidebilir dediği diagne ve belhanda sürprizi olabilir.

Son gün aniden 2 satış ardından falcao'ya belirli bir bonservis ve sürpriz orta saha transferini açıklayabiliriz.
Fatih Terim transfer istiyor çok açık. Şu an sanırım yurt dışındalar daha dönmediler uğraşıyorlar.

Aramızdan birileri gidebilir dediği diagne ve belhanda sürprizi olabilir.

Son gün aniden 2 satış ardından falcao'ya belirli bir bonservis ve sürpriz orta saha transferini açıkkayabiliriz.
Fatih Terim transfer istiyor çok açık. Şu an sanırım yurt dışındalar daha dönmediler uğraşıyorlar.
diagne belhanda gıtsın transfer olmasın razıyım o kadar sogudum bu ıkısınden

90 artı bilmem kaçta aem galibiyet golünü atıyor, uzaktan koşup gelen linnes ile ömer dışında ademe koşup sevinen yok. Normal bi takım çıldırırdı. O yüzden tekrar diyorum ki bu takımdan bu sene bi nane olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt