- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Falcao’yu son dakikaya birakip Grosskreutz gibi lisansını yetistiremesek ne olur acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao da gidecek uefa kupa takimi tinercilere. Daha onemlisi o maasi odeyecekler haFalcao-dorukhan takas dedikodusu çıkmış monaco taraftarlarından
formaya sponsor bulamayan bir biziz burada.
Falcao’yu son dakikaya birakip Grosskreutz gibi lisansını yetistiremesek ne olur acaba
Eskişehir deyim.istanbulda seda hanım var
selamımı söyler iseniz gerekeni yapacaktır
Ya onlar çoktan halledildiyse ? Ben Ahmet Gürleyen'i felan aldığımızı düşünüyorumFalcao gelsin tamam da diğer eksikler nolacak?
çatne reis de sevinmis.
Geriden geliyorum Falcao geldiyse bisey demiyorum ama Neyine Yesil isik yakicaklar ulan sunun surasinda kac gun kaldi Beladan belaya Gel MonacoTRANSFER| #Monaco, Jean-Kevin Augustin’in transferi için RB Leipzig ile anlaşma sağladı. 22 yaşındaki genç oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.
Bu transferin ardından #Falcao’nun @GalatasaraySK’ya transferine yeşil ışık yakılması bekleniyor. (@lequipe) https://t.co/Dm8KPOOD1O
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi