Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünkü mactan sonra bizim yönetim eger pısırık kalır hocayı ve takımı koruyacak acıklamalar yapmazsa ki bence yapmaycaklar

ozaman bu kuduz köpekler dahada saldıracak.

Diagne'nin Gideceği Bütün Kombinasyonlara FİTİM.
Diagne ve belhandanin ben seneye satilmasini isterim bu sene bir sekilde gtu kurtaririz maicon falan satariz devre arasi yunusu satariz.
Seneye belkerin degismesi sart para lazim
Bir orta saha gene alinacak
Ikinci santrafor ha keza
O yuzden para onumuzdeki sene daha bir ihtiyac

Vallah sanki kiralasak hiç fena olmayacak haa.
Hiç yoktan iyidir.
Özellikle içerideki Anadolu maçlarında enerjisiyle fark yaratıyordu.
Adam dikine gidiyordu ya sirf omer bile fark yaratti dikine gitti diye bence ayip ediyoz o adama

Falcao gelirse, seri toparlarsa takım düzelir mi ? Yoksa yine saçma sapan deplasmanlarda puan kayıpları yaşar mıyız sizce ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri kk gordugu macta iyiydi dostum.

Takimin duzelmesi icin disiplin mevzusu ciddi olarak ele alinmali. Marcao bekler belhanda ve Emre morun derhal form kazanması lazim. Cok kolay kart goruyorlar bu soruna da care bulunmalı

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Linnes
Donk
Nzonzi
Seri
Feghouli
Belhanda
Babel
Diagne

13 yabancı var, Diagne giderse 2 kontenjan açılacak.

Falcao geldi diyelim, kaldı 1 kontenjan.

Bir tane dribbleci pırpır hücumcu alsak, bir orta saha daha için yabancı oyuncu satmamiz gerekecek.

Bence Nagatomo'yu 3'e 5'e bakmadan elden çıkarmalı. Sol beki Linnes/Ömer Bayram lig için idare eder. Orta sahaya Ndiaye tekrardan kiralanmali.

Vallaha atarlar forumdan bak. Beni linç etti herkes ona göre :asd:
Kolpa olsun olmasin gercekte kolpa oldugunu varsayalim elinize ne gecek ben mesela transfer donemlerinde yalan olsa bile boyle seyler hosuma gidiyor umutlanmak guzeldir ve bu adam bosyere umutlandirmiyor kimseyib olanlari soyluyor .Siz boyle yapiyorsunuz adamlari kusturuyorsunuz ve bizim hakkimiza girmis oluyorsunuz.Duyumlarina inanmiyormusun bos hayal kurmak istemiyormusun forumdaki butun duyumculari engelle bak dalgana. BU kadar basit .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt