Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bugün veya yarın dedi yalnız.Yarın veya Pazartesi hahahahaha zaten başka gün kalmıyor be adam nerden aldın bu bilgiyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün veya yarın dedi yalnız.Yarın veya Pazartesi hahahahaha zaten başka gün kalmıyor be adam nerden aldın bu bilgiyi.
Bizi yemege gotur ne kızılayıFalcao gelirse Kızılay Aşevine bağış yapıcam. Evet adakları görelim beyler.
Bakayoko nasıl olurh.o beylerrrr bu iş bitti şereften sonra herkes yazmaya başladıı falcaoooooooooooooooooooooooooooo
:cimbom::cimbom::cimbom::cimbom:
ban.jpgAteş.jpg
Uçak.jpg
Çilek.jpg
Daha çok Kadıköy boğasına benziyor
![]()
Şaka maka kendilerini muhabir diye tanımlayan beceriksizler ordusu sus pus
diagneyemi kalalım bir sezon verem ederrrBu sefer de ben istemiyorum, gelmesin. Hadi bakalım.
Bir sonraki cuma cikisi 20€ falan atarim herhalde. Ögrenciyiz elimizden daha fazla bisey gelmiyorFalcao gelirse Kızılay Aşevine bağış yapıcam. Evet adakları görelim beyler.
Elmacıoğlunda bir iskender isterizBizi yemege gotur ne kızılayı
Hocayi bile yalanci cikardi bu yonetim. Hoca gecen haftaki macta 1-2 gune netlesir demisti. Ustunden 1 hafta gecti. Hala belli degil. Sen muhabir olsan yazar misin?Şaka maka kendilerini muhabir diye tanımlayan beceriksizler ordusu sus pus
Bizi yemege gotur ne kızılayı
Arkasına dolanıp 3 puan alacak ya o da olurDaha çok Kadıköy boğasına benziyor
![]()
cok bonkorsun!!Giderik o kolay. Falcao gelirse bi kaygısızlar ısmarlarım
cok bonkorsun!!