Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.920
- 29.266
- 2.993
zeki reis ne derse o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antu dan alıntılar yokmu ya ben nerde konuşuyorlar bulamıyorum
mariano akhisar, denizli ve kayseri maclarinda 66,69,69 dakikalarinda sari kart gördü. adam bitik oglu bitik. her mac ayni dakikada sari kart görmeye basladi. artik su herifin oynamamasi lazim. nagatomo zaten kafadan eksik oynatiyor. hic bir seye yaramiyor.2 tane seri orta kesebilen bek lazim. hizli bir sag acik ve topla kateden bir orta saha lazim. insallah hoca yapar bunlari
Gomis'in takımına transfer olduCuellar gitti mi bi yere. Keşke
Nzonzi - cuellar
---------seri-------- olsa
Profile ne gerek var üstadım.yiğidimizin malı meydandayokmu bi vataneperver
arslanımın fm 19 profılını atacak
Yallah antuya.. orasi paklar seni5 sene önceki videolarını koymayın artık öyle bir futbolcu değil
yokmu bi vataneperver
arslanımın fm 19 profılını atacak
marianoyu turkiyenin yuzde 80 i calimlar. geri kosamiyor adammariano akhisar, denizli ve kayseri maclarinda 66,69,69 dakikalarinda sari kart gördü. adam bitik oglu bitik. her mac ayni dakikada sari kart görmeye basladi. artik su herifin oynamamasi lazim. nagatomo zaten kafadan eksik oynatiyor. hic bir seye yaramiyor.
Aslında var ya tam kolarov gibi hem solbek hem stoper oynayabilen bi adam bize lazım.2 bölge de sıkıntılı
Açıkçası gördüğüm an bayılabilirim.önceden uyarip paylaşsınlarMonacodakilere sesleniyorum formalı fotoğraf isteriz.....

Geldi bile.... Müsterih olBeyler geliyor mu Allah aşkına söyleyin, ağalar , gardaşlar geliyor mu Falcao? Bitiyor mu uykusuz geceler, sabahın 5'inde Falcao yolu gözlemeler.