Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.409
- 8.924
- 2.518
Hasan Şaş niye o zaman "ne falcaosu kardeşim" dedi lan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri'yi tribünde oturtacak kadar rahatız yaniGelsin anasini satayim. Fernandes de gelsin, Ben Arfa da gelsin. Belhanda'dan kurtulalim.
Fernandes --- Ben Arfa
--------Nzonzi------
Orta sahasi yapalim. Seneye muhtemelen kepengi indiririz ama yigidin olumu arpadan olsun. Dunya gozuyle su kadroyu izleyelim. Fena mi.![]()
kim diyoryerli stoper merih demiralmiş![]()
Seri kötü başladı ondan 8 numara istiyor sanırım hoca. Seri gerçekten güven vermedi tam anlamda.fernandesi istiyormuşuz-rodop
diagne 1-2 gün içinde gidiyor-rodop
suat primdağlı tweet atmış yatar bu iş
Psikolojimi öyle bozdu ki şu yerliler muriqi 30 gol 30 asist de yapsa gözümde değeri yok yav. Son yıllarda yediğimiz kazık o kadar fazla ki kaçan yerli transferlere üzülmüyorum bile.Yerli oyuncu cümlesini duyunca ter basıyor beni. Ahmet Çalık vol 2 ne olur diye
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
kim diyor
Yok ebesinin şeyi. Adamı United Milan filan istiyor bize neden yollasınlar. Bizde ne gelişim sağlayacakyerli stoper merih demiralmiş![]()
Diagne ve Linnes kiralanıp cuellar ve Samatra alınıyormuş bir de yerli stoper.... Vay vay vay
beyinsizin teki![]()
Jonathas - Profil du joueur
Jonathas ➤ ancien joueur de Brésil ➤ Avant-centre ➤ récemment à {nom complet du club} ➤ * 6 mars 1989 à Belo Horizonte, Brésilwww.transfermarkt.fr
Süpriz bu olabilir biraz önce fesh edilmiş kontratı Ekli dosyayı görüntüle 58775
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Dun korneri omer bayram kullandi yav. Bunun otesi var miFernandes cuk diye oturur kadroya.serbest vuruşları bile en az artı 7 gol demek