Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Gelelim asil mevzuya. Iptal edilen Konyaspor golunden sonra niye sahaya dalmadin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi dondurulur.. s..ke s..ke ya arabistan a ya da spartak moskova bi yere gider.. gitmezse çürür gider paftaNe yazmış o cenabet Twitter'da ? Ben bişey görmedim gitmiyecem tarzı
Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir) ![]()
adam zaten sakat‚ aylarca oynamadığı dönemler oldu.. birkaç maç oynar anca‚ parayı alıp yatmaya geliyor yani nedir bu tedirginlik anlamıyorum
![]()
Galatasaray'ın yeni transferi Falcao, yarın akşam saat 17.00'de İstanbul'da olacak. LE MUNDO SPORT
Yohaaaartık daha nelercenk haberi düştü allahım sana geliyorum
Bilmiyom ki duyum mu var : S
Handa gidip fernandes gelsin fernandes forman benden hediye.Önceki sayfalarda görmüştüm handa gidiyor Fernandes geliyo diyorlar olsa muazzam hamle olur
Emre Belözoğlu'nu unutma renktaş.Bu Caner kadar hakem ile konusan oyuncu heralde dunyada yoktur
Yeter lannn yeterrrrrrGalatasaray'ın yeni transferi Falcao, yarın akşam saat 17.00'de İstanbul'da olacak. LE MUNDO SPORT