Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.103
- 51.109
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden hep kotu bisey oldugunda illaki biri cikiyor ve ben iyi olur demistim beni astiniz kestiniz bictiniz diyor?Su herif geldiginde neler yazdiniz la. Yonetime, en cok da FT'e. Ben iyi bir yedek olur dedigimde etmediginiz laf kalmamisti. Simdi herkes Adem'ci olmus.![]()
O herif manyak mı yav sürekli bileğe basiyor.nerdeyse 2 futbolcunun kariyerini bitiriyorduHaysiyetsiz rize başkanı nkoudou ya gösterilmeyen kartları konuşabilecek mi bakalım ???
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent Tüzemen demis bugünKim demiş bunu?
ne süresi olm transfer kapanıcakGalatasaray, Cenk Tosun'un transferi için görüşmelere başladı. Milli oyuncu, düşünmek için süre istedi. (Habertürk)
Sen belki bilmezsin, -bizim taraftarin bir kisminda da var da- bu forumda butun yerli oyunculara cop muamelesi yapilir. O yuzden yazdim. Adem geldigindeki yorumlar faciaydi.Neden hep kotu bisey oldugunda illaki biri cikiyor ve ben iyi olur demistim beni astiniz kestiniz bictiniz diyor?
Jagneye herkes salliyo yarin hattrick yapsa biri cikar ben demistim saglam uber super topcu dedim ben ama kestiniz astiniz da derler anlamadim gitti su olayi. Lafim sana degil genele