Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
bu arada susaeta boştaymış , hemen almalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşta anlaşamadılarbu moskova takımı mal mı neden fernandesi serbest bırakmıslar ? adam gecen yıl takır takır oynamış
Fernandes mi Ben Arfa mı?
![]()
RSC Anderlecht - Transferler 25/26
Sezon başı Anderlecht yapan transfer sayısı: ➤ Piyasa Değeri ➤ Bonservis ➤ Mevki ➤ Eski kulübü ➤ Transfer dönemiwww.transfermarkt.com.tr
Anderlecht bu sene baya para harcamış transfere ffp var mı acaba bunlarda
2 forvetleri de sakat gözüküyor acaba Diagne'ye para gömerler mi
Diagne Anderlecht'ten bir adım uzaklıkta. Satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması çok yakın. (Tuttomercato)
Elit forvet bulamazlar bu saatten sonra![]()
RSC Anderlecht - Transferler 25/26
Sezon başı Anderlecht yapan transfer sayısı: ➤ Piyasa Değeri ➤ Bonservis ➤ Mevki ➤ Eski kulübü ➤ Transfer dönemiwww.transfermarkt.com.tr
Anderlecht bu sene baya para harcamış transfere ffp var mı acaba bunlarda
2 forvetleri de sakat gözüküyor acaba Diagne'ye para gömerler mi
Fedo iyidir takımı çekip çevirir, kornerlerde penaltı atıyormuş gibi tehlike yaratırFernandes mi Ben Arfa mı?
Anderlecht Diagnenin opsiyonunu hayatta cekmez. Adamlarda o kadar maas alan oyuncu varmiki? Ve onlar gelecek sezon 29 yasindaki adama o kadar para gömmezler. Onlar genelikte genc oyunculara para harciyorlar.
bunlar da al satta kardalar
brugge, genk, anderlect ne oyuncu satmışlar öyle
Ben arfa ama bizim sisteme göre fernandes
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu var adı Belhanda, dikine oynayan şartAma bu takımın ondan daha cok sikine oynayan bir orta saha