Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.611
- 18.164
- 2.228
fernandesde ben arfada kamp yemedi demi bu yaz öyle bir handikapları var bunların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk ve Fernandes bence çok elimizi rahatlatır Diagne Belçikada çok kolay iş yapar alırlar opsiyonunu
fernandes hangi fernandes
Şimdi vuruntu yapar filan, başa bela. Manuel bakımsız.otomatik daha etkili olmaz mı![]()
katılıyorum ama bu kez orta saha çok zayıf kalmayacak mı? kanatlarda babel ve fegu savunma yönleri çok güçlü değil. nonzinin yanında oynayacak oyuncunun melo gibi bir adam olması lazım
Diyelim 10 milyona satıp 3 milyon maaşı biz verdik 3 yıl kontrat yapsalar resmen bedavaya vermiş oluyoruz saçma olur

Bence orta sahaya 2 tane ve 1'i yerli olmak üzere adam gerekiyor ama şartlar ortada, Şuan Selçuk denen herif ilk orta saha yedeği konumunda Fernandes bonservissiz ve geçen sene oldukça iyiyken alınacak bir risk, Nzonzi zaten orta alandaki defansif işi yapacaktır bence.katılıyorum ama bu kez orta saha çok zayıf kalmayacak mı? kanatlarda babel ve fegu savunma yönleri çok güçlü değil. nonzinin yanında oynayacak oyuncunun melo gibi bir adam olması lazım
Takim full kiralik olarak diger sene ne yapacagiz cok metal ediyorhm Hele bitde sampiyon olamazsak ne olacakFalcao için 19.05 de güzel bir video gelir.Diagne gidince 1 yabancı hakkımız daha olacak.Manuel Fernandesle kullanabiliriz onu.Diagnenin gidişi sürpriz bir ayrılık değil.Sürpriz bir ayrılık gelirse yabancılardan onun yerine de ya bir bek ya da Simon Kjaer kiralık olabilir.Cenk de gelirse eğer kadromuz bekler dışında tamamlanır.Bekler de böyle kötü oynamaya devam ederse devre arasında değiştirilirler.