Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Beştaş balıklama atlar.daha yuksek maaş verip almalıyızErsin Düzen : İngiltere'den aldığım habere göre Everton Cenk Tosun'u bedelsiz kiralayabileceğini bildirmiş (TRTSpor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beştaş balıklama atlar.daha yuksek maaş verip almalıyızErsin Düzen : İngiltere'den aldığım habere göre Everton Cenk Tosun'u bedelsiz kiralayabileceğini bildirmiş (TRTSpor)
rieranin solda yaptigi katkiyi sagda yapabilir bence marianodan kötü olma ihtimali yoktur.. belki.. öyle düsündüm.niye ki
top hakimiyeti olan gayet pro bi pasçı
Nzonzi iki yıllık kiralık zaten Cenk tamamlayıcı forvet seneye olmazsa başkası bulunur.(şuan garanti değil zaten) Kjaer gelirse iyi de oynarsa ufak bir bonservise alınır.Tek sıkıntı Seri gibi duruyor onun için de Fulham inşallah premier lige çıkamaz dicez.Şampiyon olacağımızdan şüphem yok benim.Takim full kiralik olarak diger sene ne yapacagiz cok metal ediyorhm Hele bitde sampiyon olamazsak ne olacak
Beştaş balıklama atlar.daha yuksek maaş verip almalıyız
asıl cenk gelipte galatasaraylıydım ben zaten tazrı seyler derse tinerciler fikoya o statta tecavüz ederler.
tsk efsane

Cenkten şüpheliyim.kolayı seçip tinercilere gidebilirBize kiralayacak. Onyekuruyu parlattık sonuçta