Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim full kiralik olarak diger sene ne yapacagiz cok metal ediyorhm Hele bitde sampiyon olamazsak ne olacak
Nzonzi iki yıllık kiralık zaten Cenk tamamlayıcı forvet seneye olmazsa başkası bulunur.(şuan garanti değil zaten) Kjaer gelirse iyi de oynarsa ufak bir bonservise alınır.Tek sıkıntı Seri gibi duruyor onun için de Fulham inşallah premier lige çıkamaz dicez.Şampiyon olacağımızdan şüphem yok benim.

bu reha kapsal ne kadar mal biri yav, tinercileri yalamak için şekilden şekile giriyor

Fernandes falcao’yu kral yapar ama disiplin sorunu olan bir oyuncu

Fernandes bireysel olarak Falcao’ya kafadan 6-7 gol attırır en az.Ve Rusya şartlarında oynamaya alıştığından bizim lige eskisinden daha rahat uyum sağlyacaktır.

asıl cenk gelipte galatasaraylıydım ben zaten tazrı seyler derse tinerciler fikoya o statta tecavüz ederler.

Cenk o karakterde birisi değil kardeşim ya Gelirse tek nedeni belki clde 2 gol atarım da birkaç takım benle ilgilenir modu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk daha bir kac gun once Turkiye'ye donmek istemedigini soylemisti. Everton'da 3. forvet konumunda oldugu icin fikrini degistirmis olabilir mi? Gorecegiz.

EDUj6_EU8AEuQ_2

Ney falçao üstüne Fernandes mi

Cenk gelirse 4-2-4 gibi oynar mıyız ?

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi-Seri
Feghouli-Cenk-Falcao-Babel

Diagne veya Belhanda ile yollarımızı ayırabilirsek de bekleri değiştiririz

Fernandes gereksiz abartılmıyor mu tamam Belhanda kötü de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt