Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandes'i nereye aliyorsunuz Belhanda'nin yedegi olarak mi istiyorsunuz

:d

bu tosun paşa galatasaraylı filan diyorlardı antep zamanlarında ? varmı dogrulugu acaba

almanyadayken bize gelmek istiyordu.. kulubü 500bin euro istedi.. adnan sezgin bonserviste anlaşamadık dedi..sonra gitti beccaliyle anlaşıp 5 milyon euroya stancuyu aldı.cenkte antepe gitti.

Bence bizim ne bekler, ne kanatlar 4-4-2 icin uygun. 4-4-2 oynatmaya isteyen hoca, Seri yerine bence baska tip 8 numara aldirirdi.

Arkadaşlar 2 günde belhandanın gidip fernandesin gelip Cenk’i alacağımızı sanıyor musunuz en fazla Cenk olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne 3 € kiralama , 7 zorunlu opsiyon.
Fernandes , Tosun, Semih hamleleriyle kapatırız.
Stopere daha iyisini isterdik tabiki ama gereksiz bekler yüzünden bu iş zor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao'dan sonra Cenk transferi çok stratejik olur.
Gidecek oyuncu Diagne'dir. 2,5m Euro'ya kiralanır, maaşının 1m Euro'sunu biz öderiz. Opsiyon veya Zorunlu satın alma olur 7m Euro civarı.
Yedek stoperi yerli oyuncuyla çözelim.
Son yabancı hakkı da Orta sahaya yapılsın. Fernandes boştaysa olabilir. Başka oyuncu satabilirsek scout transferi olsun isterim.
Ayrıca Mehmet Özcan da alınmalı mutlaka.
Devre arası iki bek de değişir diye düşünüyorum.

Diagneyi neden kiralarsin oynasin iste falcao ile ona gol atirir 13 Milyon e aliyorsun bedava kiraliyorsun sacmalik sat belhandayi 8 e felan banega olmazsa al ben arfa arti semih kiralik arti gelecek vadeden orta saha isine bak gitsin daha ne..
6E6B194D-7701-4259-A6A2-AFEC311A05B5.jpeg

Bu arada Fernandes'e de soğuk değilim. Lokomotiv'deyken bize karşı beğenmiştim. Yüksek tempo yapacak takım değiliz zaten. Set oyununa uygun adam Fernandes. Kontrolü iyi, alır verir, topu saklar. Duran topları da çok etkili kullanıyor. Luyindama ve Nzonzi'ye kafadan 5 gol yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt