Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkiye liginde orta sahada.gerekirse iki 6 ile oynayacaksin yoksa deplasmanlarda kasap gibi dogruyorlar yumusak oyuncular maalesef is yapmiyor

Deplasmanda nzonzi donk yapsan bu kadar sikitni cikma nasilsa ilerdr falcao babel fegholui var bir sekildr atarlar

bende öyle düşünüyorum.. iki tane savaşçı ön libero olmazsa orta sahamız dagılıyor.

Marcao ve luyindama iyi de olsalar kesin tecrubeli stoper gerekiyor.Adamlar sakatlanınca donk oynuyor o da stoperde rezalet bence

Babel cenk falcaoooo soso hücüm hattı hayırlı olsun. Fatih hocam çılgındır. koltuğunuza oturun ve izleyin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Biz gerektiginde 2 stoper’i geride birakip takim halinde hucuma cikan bir takimiz

Kjaer kapali savunma da duvar gibi tamam ama genis alan da cok etkisiz

Ujfalusi de hantal bir oyuncuydu ama zeki bir stoperdi rakip forvete yakin oynadigi icin Genis alan da yakalanmiyordu

Kjaer sanki olmaz gibi

Beyler Biz gerektiginde 2 stoper’i geride birakip takim halinde hucuma cikan bir takimiz

Ujfalusi de hantal bir oyuncuydu ama zeki bir stoperdi rakip forvete yakin oynadigi icin Genis alan da yakalanmiyordu

Kjaer sanki olmaz gibi
Bize kolay hata yapmacayacak biri de lazım. Bizim stoperler kendilerini ronaldo ve iniesta saniyor

Kjaer sanki olmaz gibi
Kjaer de hıziyla değil zekasıyla,pozisyon bilgisiyle ve avrupa disipliniyle her türlü 1 numaralı stoperimiz olur.

Kjaer sanki olmaz gibi

Bu sezon o olmayacak işte.Yani sanıldığı gibi önde kuramayız savunmayı.

Nerdeymiş benim Falcaom

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eger transfer gerceklesirse umarim yanilirim ama sanki olmaz gibi

Özelikle de fener de izledigim kjaer
Son halini bilmiyorum ama kendi adıma yıllardır avrupalı bi denge stoperi eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.bizim ujfa popescu disiplininde hata yapmayan bi stopere ihtiyacımız var

Fernandes emeklilik ikramiyesini başka takımdan alsın
Kjaer yeni maicon olur bu takımda bol bol küfür yer,stoper alınacaksa daha çabuk biri olmalı
Cenk konusuna hiç sıcak bakamiyorum muleka veya başka scout transferi daha iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt