Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperlerimiz çok formsuz. Fatih hoca acilen stopere takviye istemiştir. Bence genç oyuncudan çok tecrübeli bir stoper şart. Stoperler baya acemi hareketler yapıyorlar. Bence üstlerine çok fazla sorumluluk verildi, kaldıramıyorlar. Marcao ve Luyindama diyor ki koca sezon yalnızca biz oynayacaz. Alternatif olmayışı sezon boyu büyük sıkıntı yaratacak o mevkide.

Ibrahim setene bir bjkli cvp yazmis, diyor ki yalakalik icin ne aliyorsunuz. Biride yazmis o...luk icin siz ne aliyorsunuz diyor :D

Gulmekten oldum walla, harbiden bu Bjklilar twitterde baya Fenerin o...lugunu yapiyor. Yoksa sadece banami oyle geliyor, harbiden ne oldu bu tinercilere.

33 yaşındaki adama o kadar yıllık maaş verilir mi diyenler,32 yaşındaki önliberoya 7 milyon bonservis en az 3 milyon maaş vercekler garanti,tam vizyon transferi...
Gustavo Marsilya'da en çok kazananlardan diye biliyorum. Orada net aldığı para zaten 3 yada biraz fazlası. Fener'e gelmek için 3.5-4 arası bir şey ister bence.

gustavo'dan bize ne yav.
kjær felan bize gelmesin allah korusun

Mobildeyim Spoiler içine alamadım.
EDUG_OQXYAAhVXY.webp

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Gustavo Marsilya'da en çok kazananlardan diye biliyorum. Orada net aldığı para zaten 3 yada biraz fazlası. Fener'e gelmek için 3.5-4 arası bir şey ister bence.
En çok Payet alıyor. 7.2m ile 2.sırada Gustavo var 6m. Tabi bundan vergi de veriyordur oyuncular

Emre belezoglu ligin 10.haftasindan sonra biter. Birde disli rakiplerle oynasinlar, yada orasini burasini yirtan bir kayseri yada konya olsun ozaman gorurum emreyi. Rakip ne baski yapiyor ne mucadele ediyor, boyle rakiplere karsi selcuk xavi olur. Kayseri ve konyaspor sanki sampiyonlar ligi finali oynayacak gibi hazirlandilar. Sanirsin olum kalim maci!

Bu takımla zor.Bir kere topu verdiğimiz zaman alamıyoruz. 9 Kişi kayseri bile kaç dakika top dolaştırdı.

Bunun sebebi savunmayı geride kurmamızdı bence. Bu takımın oynayabileceği tek oyun set oyunu bana göre. Çünkü elimizde kontraya çıkabileceğimiz 1 tane hızlı oyuncu yok. Bu yüzden ileride oynamamız gerekiyor oyunu. Ayrıca dönen topları kusursuz bir şekilde toplayabilecek Nzonzi, ceza sahasında öldürücü bir bitirici olan Falcao ve kısır geçen maçlarda kilidi uzaktan şutlarla açabilecek, müthiş şut çekebilen 2 tane de kanat oyuncumuz var.

Belhanda, cagne, nataomo gitse süper olur. katgilari 0 hatda elsi. Süpriz ayrilik olabillir dedigi belhanda ve natomo 😃.... eger marcsoyada 10 üzeri teklif gelirse verilse iyi olur elimizde patlamadan.

türk takımları böyle 30 üstü adamlara milyonları bağlarlarsa yine batarlar

32 yaşında 7 milyon bonservis minimum 3 yıldan 10-12 ücret ile en az 17-18 milyon

keza çok çok sevmeme rağmen falcao için de geçerli bu
Biz artık batmayız. Burada Falcao'ya 5 milyon bonservis ödeneceği haberleri çıktığında forumdan kazan kaldıranlar, çocuğunu kesenler, eşini, sevgilisini camdan aşağı atmaya çalışanlar oldu. Ama biz bonservissiz aldık Falcao'yu. Bu mallar ise kesin batar bu sene şampiyon olamazlarsa. Zaten bütün pislikleri o yüzden. Çünkü biz dünya yıldızı Falcao'yu bonservissiz getiriyoruz onlar zamanında gerçekten kalbur üstü olan ancak Falcao seviyesini rüyasında bile yakalayamayacak bir oyuncu olan Gustavo'ya 7 milyon bonservis veriyorlar. Hem de sırf biz Falcao'yu aldık diye. Taraftara güzel gözükmek için yapılan hamleler bunlar. Sırf bu yüzden büyük patlayacaklar.

Ibrahim setene bir bjkli cvp yazmis, diyor ki yalakalik icin ne aliyorsunuz. Biride yazmis o...luk icin siz ne aliyorsunuz diyor :D

Gulmekten oldum walla, harbiden bu Bjklilar twitterde baya Fenerin o...lugunu yapiyor. Yoksa sadece banami oyle geliyor, harbiden ne oldu bu tinercilere.
Önlerine kemik at gene birbirine düşerler 2 sene önce bizim en iyi rakibimiz Gs dı geri dönün diye ağlıyordu fener dursun lu dönemde

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz artık batmayız. Burada Falcao'ya 5 milyon bonservis ödeneceği haberleri çıktığında forumdan kazan kaldıranlar, çocuğunu kesenler, eşini, sevgilisini camdan aşağı atmaya çalışanlar oldu. Ama biz bonservissiz aldık Falcao'yu. Bu mallar ise kesin batar bu sene şampiyon olamazlarsa. Zaten bütün pislikleri o yüzden. Çünkü biz dünya yıldızı Falcao'yu bonservissiz getiriyoruz onlar zamanında gerçekten kalbur üstü olan ancak Falcao seviyesini rüyasında bile yakalayamayacak bir oyuncu olan Gustavo'ya 7 milyon bonservis veriyorlar. Hem de sırf biz Falcao'yu aldık diye. Taraftara güzel gözükmek için yapılan hamleler bunlar. Sırf bu yüzden büyük patlayacaklar.

şampiyon olamayan herkes batar batmaz diye birşey yok valla

Şu mentalitedeki adamın takımını yenemedik ya lanet olsun,ilk cümle felaket ötesi.

Göztepe-Denizlispor maçında verilen penaltıya bakın. Keza Beşiktaş maçındaki VAR'ın çifte standartını. Falcao bu ligde mi oynayacak diye sevinsem mi üzülsem mi bilemediğim bir gece yaşıyorum

1 kuşun falcao yorumu:

ligi tanıması, alışması falan birkaç ay sürer. sonuç olarak gene bir 10-13 gol atar çünkü kumaşı iyi. ancak vedat muriqi kadar katkı sağlamaz. çünkü vedat hem lige aşina hem 2019'un gol kralı hem de fizik ve yaş olarak daha üstün.

vedat gol kralı mı oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt