Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı maçlar 4-3-3 olmaz mı ya cenk gelirse?

Cenk - Falcao - Babel üçlüsü?

Bulursun, arayan buluyor vallaha. Biz emre yi 12 yaşında bulduk.
Bulamazsın. Anca Emre potansiyeli olan birisini bulursun. Olmuş bir Emre'yi 27-28 yaşlarında zaten Avrupa'da 35'e transfer ediyorlar. Ayrıca biz Emre'yi bulduk da bulduğumuz gibi oynattık mı yani? Şu anda lazım Fener'e Emre gibi birisi. 3 yıl sonra gelecek bir Emre'ye Fenerbahçe taraftarının sabrı olduğunu sanmıyorum. Adamlar bu sene şampiyonluk için her yolu mübah görüyorlar. Her türlü pisliği yapacaklar. Sen bana 12 yaşındaki Emre'den bahsediyorsun. Ayıp ediyorsun. Kalbimi kırıyorsun. :)

1 kuşun falcao yorumu:

ligi tanıması, alışması falan birkaç ay sürer. sonuç olarak gene bir 10-13 gol atar çünkü kumaşı iyi. ancak vedat muriqi kadar katkı sağlamaz. çünkü vedat hem lige aşina hem 2019'un gol kralı hem de fizik ve yaş olarak daha üstün.

vedat gol kralı mı oldu?
ligin 2.yarısında 12 tane attı diye gol kralı diyorlar mal oğlu mallar. Bunlar böyle g.tten istatistikler uydurmaya devam ederlerse bu sene sonunda da son 5 haftanın gol kralı yok son 3 haftanın savunmacısı diye de övünürler :D

1 kuşun falcao yorumu:

ligi tanıması, alışması falan birkaç ay sürer. sonuç olarak gene bir 10-13 gol atar çünkü kumaşı iyi. ancak vedat muriqi kadar katkı sağlamaz. çünkü vedat hem lige aşina hem 2019'un gol kralı hem de fizik ve yaş olarak daha üstün.

vedat gol kralı mı oldu?

Adamlar la la land'de yaşıyorlar resmen. 452 kez şampiyon olduklarına, vedatın gol kralı olduğuna, şike yapmadıklarına falan inanıyorlar. Acıyorum kendilerine.

Bazen anlamiyorum arkadaslari. Son 2 yildir butun paralari biz topladik.
En az maas veren takim biziz!
Ustune para verip kac oyuncu yolladik? Bakin rakipler kac tane adam yolladi, hepsine yuklu miktar para odediler.
Fenerbahce bizden daha cok maas oduyor, gelirleri bizim yarisi kadar!

Sonra medya maniplasyon yapiyo, turk takimlari batar! Turk takimlari degil fener ve bjk batiyor.

Bizde kac oyuncu 2m euro ustu aliyor?
Yada kac kisi 1m euro altinda oynuyor?
Yedeklerimden kac kisi iyi para aliyor yada tribunde oturan gencler ne kadar aliyor?

Oyle kameni, reyes yada ne bilim frey bedava gitmediler:)

Tabi salak bir fenerli inanir, o baska

Falcao ile transferi kapatıcak mıyız acaba muamma.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İspanya'da vergi yüzde kaç ya bilen var mı ? F.De Jong 20m maaş alıyormuş vay babanın nikahı o nasıl para o yaşta

Ulan en iyi zamanlarındaki Hagi, Sneijder, Drogba ve Falcao'nun bir arada oynadığını düşündüm. İçim ürperdi.

Simon Kjaer, Mojica veya Banega..

@didierovski

Galatasaray, Ahmet Bulut’u İspanya’ya yolladı. Bu da benden özel bilgi olsun.

ali naci :eger diagne bonsrvisiyle giderse daha yüksek profilde bi ortasaha alınabilir demiş.kiralanırsa fernandes geliyo.

Fernandesten ziyade bize stoper lazım Belhanda satılmayacaksa Fernandes mantıksız.Takımda çok yaşlı olur ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt