Şu mentalitedeki adamın takımını yenemedik ya lanet olsun,ilk cümle felaket ötesi.
adam öne doğru ve dikinine futbola karşı yıllardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu mentalitedeki adamın takımını yenemedik ya lanet olsun,ilk cümle felaket ötesi.
Bulamazsın. Anca Emre potansiyeli olan birisini bulursun. Olmuş bir Emre'yi 27-28 yaşlarında zaten Avrupa'da 35'e transfer ediyorlar. Ayrıca biz Emre'yi bulduk da bulduğumuz gibi oynattık mı yani? Şu anda lazım Fener'e Emre gibi birisi. 3 yıl sonra gelecek bir Emre'ye Fenerbahçe taraftarının sabrı olduğunu sanmıyorum. Adamlar bu sene şampiyonluk için her yolu mübah görüyorlar. Her türlü pisliği yapacaklar. Sen bana 12 yaşındaki Emre'den bahsediyorsun. Ayıp ediyorsun. Kalbimi kırıyorsun.Bulursun, arayan buluyor vallaha. Biz emre yi 12 yaşında bulduk.
ligin 2.yarısında 12 tane attı diye gol kralı diyorlar mal oğlu mallar. Bunlar böyle g.tten istatistikler uydurmaya devam ederlerse bu sene sonunda da son 5 haftanın gol kralı yok son 3 haftanın savunmacısı diye de övünürler1 kuşun falcao yorumu:
ligi tanıması, alışması falan birkaç ay sürer. sonuç olarak gene bir 10-13 gol atar çünkü kumaşı iyi. ancak vedat muriqi kadar katkı sağlamaz. çünkü vedat hem lige aşina hem 2019'un gol kralı hem de fizik ve yaş olarak daha üstün.
vedat gol kralı mı oldu?
1 kuşun falcao yorumu:
ligi tanıması, alışması falan birkaç ay sürer. sonuç olarak gene bir 10-13 gol atar çünkü kumaşı iyi. ancak vedat muriqi kadar katkı sağlamaz. çünkü vedat hem lige aşina hem 2019'un gol kralı hem de fizik ve yaş olarak daha üstün.
vedat gol kralı mı oldu?
Şu anda ekonomik olarak aşırı iyi yönetiliyoruz. Böyle devam edersek neden batalım? Yani şampiyon olmasak bile ona göre bütçe yaparsın olur biter.şampiyon olamayan herkes batar batmaz diye birşey yok valla
Kaç sms ediyor
son durumu nasıl bunun? tipinde meymenet yok hiç
Adamlar la la land'de yaşıyorlar resmen. 452 kez şampiyon olduklarına, vedatın gol kralı olduğuna, şike yapmadıklarına falan inanıyorlar. Acıyorum kendilerine.