- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
turk defans oyuncusu var mi saglam la acaba bize gelebilen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PL'de bizim kadar borcu olan takım vardır yav abartı bence. 200 milyon sterlin falan ediyor zaten bizim toplam borç. 200 milyon sterlin borcu olanlara da lisans veriliyordur bence. Ama tam emin değilim.bu yönetimi suçlamıyorum zaten dediğim gibi olan olmuş şu an olmadığı için olmuyor
plde olsak dediysem bu borç oranıyla demek istedim zaten yani gelire göre bu kadar büyük borçlu takımlara lisans vermezler
turk defans oyuncusu var mi saglam la acaba bize gelebilen
valla gelmesin diyemem bilemiyorum amaVar Semih KAYA.
Tek korkum Belhanda'nın Falcao'yu çekememesi olur. Yapar mı yapar bu kendini beğenmiş
sen hiç cimbom pipisi gördün mü belhanda fanboyVar Semih KAYA.

o kadarda iyi teklif geldigini sanmamBanega icimde bir yara..
Gelmis olsa diagne varken bile cok daha iyi bir oyunumuz olurdu.
Marcao icin ise 1 ay once gelen cazip teklifleri reddettigimize yanalim hep beraber.
Kim geliyorOS'a hazır mısın)
PL'de bizim kadar borcu olan takım vardır yav abartı bence. 200 milyon sterlin falan ediyor zaten bizim toplam borç. 200 milyon sterlin borcu olanlara da lisans veriliyordur bence. Ama tam emin değilim.
Yeni Aslanimiza selam soyle rengoFalcao instada online beyler![]()
Gelir giderden bahsetmiyorum. Sadece borç vardır uzun vardır ama uzun vadede. Yani bizdeki 10 milyon euro gibi düşün 250 milyon sterlini.nerde vardir Lo. oyle seymi olur. ztn heriflerde hywan gibi Ffp var.
S Sport ve TRT Spor yok mu renktaş?Beyler ingiliz ligini izleyebileceğim bir şey var mı ya. paralı parasız. öneri var mı . özel mesajdan.
Kime gore neye gorefernandes gelmiş belliki.
Alla halla tamam bekleyip gorelim bence boyle yazmak cokmu zor illr birisi babeli secer biri cl ligini secer yani fikrinizi bana kabul ettireceksiniz bumudur forum