Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Zaman kalmadi. Falcao ile transferi kapatmisizdir. Belhanda dan FTnin memnun oldugunu biliyoruz. Maalesef orada bir degisiklik olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletle tassak gecme sebebini sorabilir miyim?S Sport ve TRT Spor yok mu renktaş?
sen hiç cimbom pipisi gördün mü belhanda fanboy
Kardeş yaptıkIbrahim setene bir bjkli cvp yazmis, diyor ki yalakalik icin ne aliyorsunuz. Biride yazmis o...luk icin siz ne aliyorsunuz diyor
Gulmekten oldum walla, harbiden bu Bjklilar twitterde baya Fenerin o...lugunu yapiyor. Yoksa sadece banami oyle geliyor, harbiden ne oldu bu tinercilere.
ahahhahhah şakada kaldırmıyosun ha,tamam abi :/ dünden beri cimbom pipisi diyoruz senin haberin yok @Hayri Cund sor reiseBaşlatma lan pipine de fanboyuna da hıyar herif engeli basacağım artık iyice saçmaladın.
![]()
Gedson Fernandes - Oyuncu profili 25/26
Gedson Fernandes, 26, Portekiz ➤ Spartak Moskova, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 9 Oca 1999, São Tomé, Sao Tome ve Principewww.transfermarkt.com.tr
bu geliyorsa belhanda-seri-donk hepsini gönderebilirsiniz
bjk artığıysa gerek yok
Kardeş yaptık
Belhanda satılıp Banega'nın alınmasını o kadar çok isterim ki.
ahahhahhah şakada kaldırmıyosun ha,tamam abi :/ dünden beri cimbom pipisi diyoruz senin haberin yok @Hayri Cund sor reise
Alakasiz. Wanyama gelseydi Nzonzi gelmezdi.Su seri yerine wanyamayi alsaydik simdi rahat rahat mac izliyorduk
lan isteidğin kadar sev,sana laf yok.bana ne belhandadan,ben seninle iki ugrasayım diyorum ona da izin vermiyosun.ben de vasfiden wow alırım. @Vasfi Vural wowla beni baby,begeni wowu verForuma giremiyorum son zamanlarda takip edemiyorum muhabbetleri şurada iki post atıp çıkacaz her defasında böyle alıntılarla canımı sıkıyorsun. Suç mu kardeşim seviyoruz adamı işte Allah Allah ya hesap mı vereceğiz anticilere.
Nzonzi bir de tam kapasite çıksa tam bir duvar çarpan sekiyorAlakasiz. Wanyama gelseydi Nzonzi gelmezdi.
Ve nzonzi>>>> wanyama
Ikiside kus, kus kusu buldu desene
Eziklik psikolojisi, hak vermemekde olmaz. Biz kupalari supurursek bu kuslarda buldugu dala tutunmak durumunda. Kendi kendini tatmin etmek icin birseylere tutmuslar iste![]()
Bek ihtiyacı yok ki yeri gelir Şener - Linnes bile yapılır ama stoper olmazsa olmaz eğer ki Diagne giderse +1 kontenjan açılacak Cenk geldiği an direk Stoper alınabilir veya joker bir orta saha Fernandes alınırsa sürpriz de olmazTaylan+cenk gelirse bek mi alırsınız yoksa stoper mi ? ben kesin stoper alırım