Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman kalmadi. Falcao ile transferi kapatmisizdir. Belhanda dan FTnin memnun oldugunu biliyoruz. Maalesef orada bir degisiklik olmaz.

Ibrahim setene bir bjkli cvp yazmis, diyor ki yalakalik icin ne aliyorsunuz. Biride yazmis o...luk icin siz ne aliyorsunuz diyor :D

Gulmekten oldum walla, harbiden bu Bjklilar twitterde baya Fenerin o...lugunu yapiyor. Yoksa sadece banami oyle geliyor, harbiden ne oldu bu tinercilere.
Kardeş yaptık

bu geliyorsa belhanda-seri-donk hepsini gönderebilirsiniz
bjk artığıysa gerek yok

bu geliyorsa belhanda-seri-donk hepsini gönderebilirsiniz
bjk artığıysa gerek yok

Yok bizim alıcağımız

manuel vites ile ilgili görsel sonucu

Mojica ve kjaer bedelsiz kiralanırsa çok iyi olur.Ayrıca cenk gelirse ağlarım , harika ötesi olur ya en kontenjan açısından efsane rahatlatır cenk

ahahhahhah şakada kaldırmıyosun ha,tamam abi :/ dünden beri cimbom pipisi diyoruz senin haberin yok @Hayri Cund sor reise

Foruma giremiyorum son zamanlarda takip edemiyorum muhabbetleri şurada iki post atıp çıkacaz her defasında böyle alıntılarla canımı sıkıyorsun. Suç mu kardeşim seviyoruz adamı işte Allah Allah ya hesap mı vereceğiz anticilere.

Foruma giremiyorum son zamanlarda takip edemiyorum muhabbetleri şurada iki post atıp çıkacaz her defasında böyle alıntılarla canımı sıkıyorsun. Suç mu kardeşim seviyoruz adamı işte Allah Allah ya hesap mı vereceğiz anticilere.
lan isteidğin kadar sev,sana laf yok.bana ne belhandadan,ben seninle iki ugrasayım diyorum ona da izin vermiyosun.ben de vasfiden wow alırım. @Vasfi Vural wowla beni baby,begeni wowu ver

Transferin bitmesine 45 saat var gidenler gelenler olacak galiba 6-7 tane KAP görebiliriz Falcao KAP, Diagne KAP, Yedek Stoper KAP, Yedek Orta saha KAP, Sürpriz giden olursa KAP bakalım nasıl geçecek her şeye KAP gelecek :D

Taylan+cenk gelirse bek mi alırsınız yoksa stoper mi ? ben kesin stoper alırım

Ikiside kus, kus kusu buldu desene :D
Eziklik psikolojisi, hak vermemekde olmaz. Biz kupalari supurursek bu kuslarda buldugu dala tutunmak durumunda. Kendi kendini tatmin etmek icin birseylere tutmuslar iste :D

sarıkuş karakuş baykuş

üçüde bir oldular bize savaş ilan ettiler

birgün bunlar birleşecek

başakfenertaş spor olacaklar

4 büyükler dönemi bitecek

3 kuş bir aslan dönemi başlayacak

Taylan+cenk gelirse bek mi alırsınız yoksa stoper mi ? ben kesin stoper alırım
Bek ihtiyacı yok ki yeri gelir Şener - Linnes bile yapılır ama stoper olmazsa olmaz eğer ki Diagne giderse +1 kontenjan açılacak Cenk geldiği an direk Stoper alınabilir veya joker bir orta saha Fernandes alınırsa sürpriz de olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt