- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Coentrao'nun son durumunu hiç bilmiyorum en son kanata evrilmemiş miydi o adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın Banega formasını kim hakettiGünaydın Forvetinde Falcaosu olan takımın taraftarı![]()
İnşallah gider kardeşim son gün bi arap çıkar da 15 verir inşallahBelhanda gidiyor mu biri onu söylesin Falcao'dan daha çok sevincem
Ekuban aboubakar gibi güçlü sprinter biri gelseydi keskeDiagne giderse santrafor alınmalı bu takıma.
Turgay Demirle birlikte izleyenler için ne diyorsun?a spor
emre bol felan izleyen galatasaraylıları gördükçe üzülüyorum
Ki yapar benceDiagne belçika liginde patlama yaparsa sen o zaman gör komediyi
Belki Luyindama gibi son dk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralarız?Samatta ve falcaoyu aynı anda sahada gormek isterdim
Anderlechte yazık yav keşke pis araplar alaydı şu marabayı
A sporu açın. Emre Bol: Muric Falcaodan fazla gol atar.
Diagne'yi gönderip Cenk'i kiralasak keşkeDaigne giderse aynen yeni bir forvet daha lazim olacak bu takima. 3 kulvarda sadece Falcao mucizesi beklemek yine saflik olur.
Acıtasyon yapmayalım.evet arkadaşlar nöbet sonra erdiğinde sergen zeren ile de muhabbetin sonuna geleceksiniz...maçlardan ötürü haftadan haftaya görüşecegiz...belki aydan aya : / transfer haberi olunca tasıırm foruma üzülmeyin.genc futbolcular hakkında yorum atarız.çokta üzülmeyin babyler
Daha iyi. Selcuk takımı 9 kisi oynatır. 2 kisilik negatif adam Mahir KocÇıkmasak? Ya da 10 kişi çıksak.
No.Bu ffp dönemi devre arasını da kapsamıyor mu ?
Diagne de kiralama bedeli 3 m mu
Yoksa maaşıyla beraber 3 m mu anlamadım
Başakşehir şerefsizlik yapmasaydı Mevlüt yedek santrafor olarak işimizi görebilirdi.Diagne giderse santrafor alınmalı bu takıma.