Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size göre Ben Arfa mı Fernandes mi ? Hangisini tercih ederdiniz sebebi ne olur arkadaşlar ?

Maliyet açısından bakacak olursak Fernandes daha mantıklı olacaktır. 1+1 sözleşmeye hayır demez. Yıllığı Ben Arfa'ya göre daha uygun olur. Ben Arfa en az 3 yıllık sözleşme ister.

Performans olarak bakacaksak Ben Arfa şu an aktif futbol oynayanlar arasında en rahat adam geçebilen oyunculardan biri. Messi ile kapışabilir bu konuda. Ama kafa olarak problemli. Bizim gibi camialarda bu tip oyuncular tutuyor ama kumar sonuçta. Frekans tutarsa tek başına şampiyon yapar bizi ligde.

ligin 2.yarısında 12 tane attı diye gol kralı diyorlar mal oğlu mallar. Bunlar böyle g.tten istatistikler uydurmaya devam ederlerse bu sene sonunda da son 5 haftanın gol kralı yok son 3 haftanın savunmacısı diye de övünürler :D
Bi ara super finalinde sampiyonu olmuslardi 4 buyuklerin kendi aralarinda oynadigi maclarda en cok puani onlar toplamis

Hellas Verona, Mbaye Diagne'yi kiralamak için Galatasaray ile 2.5 M € karşılığında anlaşma sağladı. Senegalli oyuncunun sağlık kontrolleri için İtalya'ya uçması bekleniyor. (
@footballitalia
)

Belhanda geçenlerde ''birisi forma rekabeti mi dedi'' diye bir paylaşım yapmıştı hatırlarsanız
Fernandes içinmiş meğer
Meali: Fernandes geliyor Belhanda kalıyor herhalde

68CFA166-3E0D-4590-AF36-2B3C8B8DFD16.webp

Sa gaza geldik yine

Fernandes falan menajer önermesi geçen seneden beri boş haber bence. Eğwr bir yaşlı gelecekse illaki bu hem sol beki hem stoperi yedekleyen kolarov olmalı ki hoca da gezen oyuncular tercihim dedi. Onun dışında bir Mehmet özcan bir de şu diaby tamamdır bence. Çol sağlam takım olurız bütün eksikler kapanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt