- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Hocanin 1 fernandes sevdası vardı sanırım bi aralar.Valla gerek yok. İmza parası olmadan ya da 2m üstü çıkmadan Ben Arfa gelsin. Bedevi 8 oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanin 1 fernandes sevdası vardı sanırım bi aralar.Valla gerek yok. İmza parası olmadan ya da 2m üstü çıkmadan Ben Arfa gelsin. Bedevi 8 oynar.
İkna sayılmaz pek . Adamlar aynı takımda oynadı o kadar, illaki soracak durumlar nasıl orada diye. Emre B.'da sorsa bana sövüyorlar kötü gitme demez yani git der.Bu arada Falcao'yu ikna edenlerden biri ne yazık ki Arda![]()
5000liklerden alacağım demişti sanirsam. Levent bey sözünün eridir, suphesiz ki bir renkdasimizi sevindirecektir.Salın Levent abiyi artikAdami bos yere 1000 tl zarara sokmayin burda..
Belliki heyecana kapilip bu sozleri etmiş. Sizde biraz insafli davranin![]()
2 eylül ü beklehala ırkçılık peşindesin
ceza uygulucam
Niye ne yazikki arkadas. Tabiki ikna edecek. Arda Galatasaray alt yapısından cıkma bir adam. Begenilir veya begenilmez. Bir Turk futbolcunun yapabilecegi zirve noktayı yapmıştır. Bu kdr itin gotune sokmayın şu adamı.Bu arada Falcao'yu ikna edenlerden biri ne yazık ki Arda![]()
Ardanın buradakilerin hepsinden daha Galatasaraylı olduguna hemfikir miyiz rengim?Niye ne yazikki arkadas. Tabiki ikna edecek. Arda Galatasaray alt yapısından cıkma bir adam. Begenilir veya begenilmez. Bir Turk futbolcunun yapabilecegi zirve noktayı yapmıştır. Bu kdr itin gotune sokmayın şu adamı.
Son saatler gelir belki abi beArkadaşlar transfer dönemi bitsin. Yöneticilerimiz kura çeksin. Bende kazanan arkadaşıma kombinesini alayım.
Bir karar verin monaco
Verona mı Anderlecht mi
Niye ne yazikki arkadas. Tabiki ikna edecek. Arda Galatasaray alt yapısından cıkma bir adam. Begenilir veya begenilmez. Bir Turk futbolcunun yapabilecegi zirve noktayı yapmıştır. Bu kdr itin gotune sokmayın şu adamı.