- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Bir 10 numara rica ediyorum modern olmayanından, moderni ile de her maç 2 yiyoruz en az bana kilit çözecek bir 10 numara verin yeterin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık kıza bari şu 200ml'lik ince uzunları kullansa. 333ml'likler çeperleri yırtabilir. Uyarsak mı acaba?Büşrayı bekliyorum. Sende diğerini takip et @Melih Sönmez

Kolarov+ 10 milyon Eurobana marcao gidecek gibi geliyor hatta içimde romaya gidecek gibi bir his var inşallah bizim için hayırlısı olur
alakası yokGurrpegi olan kişi deniliyor rengo
Yav Türkiye bura 2 maç gol atamasın Rize'nin çöpünü aldılar da derler merak etme ama Vedat yine de iyi futbolcu da taraftar yorumlarını baz almamak lazım olumlu olumsuz.Antuya girdim bakayım ne yazmislar falcao içn yemin ediyorum cildirdim çıktım bu lar Giresunspor ve Rize'de n başka kariyeri olmayan vedati aguero falan sanıyorlar angutlar
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligin ortasinda yine fabrika ayarlarina donerler.Antuya girdim bakayım ne yazmislar falcao içn yemin ediyorum cildirdim çıktım bu lar Giresunspor ve Rize'de n başka kariyeri olmayan vedati aguero falan sanıyorlar angutlar
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabiki ben afra. Hem belhandadan hem feenandesden 3 gömlek üstün
Ne kadarAhmet Bulut malına niye o kadar para veriliyor
Ben Arfa tanımı buBir 10 numara rica ediyorum modern olmayanından, moderni ile de her maç 2 yiyoruz en az bana kilit çözecek bir 10 numara verin yeterin
Topuklu mu topuksuz mu
Diagne Anderlecht'e yakin. Giderse bir forvet daha almak zorundayiz.
Kiralik gidecegine gitmesin son saniye yedek almazlar. Satilacaksa baska.Diagne Anderlecht'e yakin. Giderse bir forvet daha almak zorundayiz.