Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa tanımı bu
Ben Arfa 10 numara değil, özelliklerini de düşünürsek kanat oyun kurucusu rolüne daha uygun. Sistem takımlarında değil de özgür olduğu takımlarda daha çok iş yapar, taraftara oynar maç aldırır ama diğer oyunculara çok yük bindirir.

Bize Dani Olmo tarzı bir adam lazım.

EDXV0ZSWkAE-g8Y

EDXV0iTX4AAqh7L

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Türk futboluna terör, kavgadan başka hiç bir katkısı olmamış iki şikeci klüp kudurun lan..

Hani gerçekten bizim lehimize hatalar çok olur anlarımda ulan geçen sene hakemlere rağmen şampiyon olduk.
Kayseri maçı gene hakeme rağmen aldık.
Geçen sene şu ligde yabancı hakemler olsaydı bu şerefsiz şikeciler kesinlikle küme düşerdi.

Ama bunlarıda anlıyorum.İnanılmaz bir eziklik var.Birde fesat,kıskanç,karektersiz bir toplum olunca böyle açıklamaların olması normal.
İşin kötü tarafı Türk toplumu olarak ahlaki yönden her geçen gün dibe vuruyoruz.

İşte bu yüzden bunlara bu fırsatı vermemek için konuşacaksın.
Haklı olduğun konuda açıklamaları yüzlerine vurursan bunlar daha çok dibi görür.
Ama bizim başımızdakilerin umrunda değil.

Yalniz fenerin gustavo transferinin kotu yani adamlarda ozan jailson tolga tolgay hepsi 9.yedek konumuna dustu orta saha planlamalari cidden sacmalik

Cagnenin anderlechte gitmeyi kabul edecegine inanan varmi ? Yok anderlecht bizden cok para verirse o baska

Merak etme cin olmadan adam çarpmam...
İknicisi herkes buraya kendi fikrini yazar.
Üçüncüsü ben senle dalga geçer gibi yazmamışım ama adamla dalga geçer gibi alıntı yapmışsın.

O yüzden sen tavırlarına dikkat et ben de uyarmak zorunda kalmayayım seni...
Ne sifatla beni uyaricaksin
Uyarilacak birsey yaptiysam raporla ahkam kesme
Ajan gibi mesajlari takip edecegine faydali islerle ugras

8 milyon zorunlu satin alma imkansiz bence

Anderlecht okadar yatirim yapmaz,bi numaralar dönüyor hadi bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt