Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 saat :)
Transfer döneminin kapanmasına ise son 34 saat

Falcao'nun uçak görüntüleri hala düşmedi

Beyler gelecek sezon elimizi rahatlatacak transferlerden biri de Maicon olacak. Arabistan'da güzel sezon geçirdi. Yarım sezonda değerini birazcık da olsa yükseltti. Bu sezon iyi bir performans gösterirse şu anki kulübü olmasa bile bir Arap kulübüne 5 milyon € civarı bir bedele satışını gerçekleştiririz. Şampiyonlar Ligi potasında Luyindama ve Marcao birlikte sağlam dururlarsa onlarında satışlarıyla birlikte çok iyi işler çıkarabiliriz. Parasız bu oyuncuları alan yönetim parayla daha iyilerini alabilir. O potansiyel var.

Bundan sonra öyle ahım şahım bir transfer yapacağımızı düşünmüyorum, Diagne Anderlech'e giderse ikna edebildiğimiz takdirde Cenk kiralanır başka transfer olmaz gibi

52943.jpg

Ama hiç fena değil, devre arasında Linnes-Mariano ve Nagatomo'yu elden çıkarabilirsek bekleri değiştirdiğimiz takdirde bu takım çok iş yapar

Şu kadroda bir tane bile hızlı adam yok.
Oynadığımız oyunu sanırım görmüyorsun.
Bekler değişse bile bireysel savunma anlamında iyileşme olur ama takım olarak çok fazla fark etmez.

Babel yedek oraya bir adam ve belhandanın yerine bir adam.
Bunlar bu dönem kesinlikle olmalıydı.
Devre arasıda beklerde değişiklik yapılırdı.

Ne sifatla beni uyaricaksin
Uyarilacak birsey yaptiysam raporla ahkam kesme
Ajan gibi mesajlari takip edecegine faydali islerle ugras
Raporlamam uyarırım. Sen ne sıfatla millete laf söylüyorsan aynı sıfatla seni uyarırım... Ajan gibi de mesaj takip etmiyorum. Sen olduğun gibi göze batıyorsun. :)

SICAK HABER: Falcao’yu taşıyan özel uçak rötar sonucu 17.30’da İstanbul’a inecek. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt