- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.277
- 3.138
fotoyu o cekmistirSukru nerde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fotoyu o cekmistirSukru nerde?
Sukru nerde?
o degilde monacoya doyumsuz diyenler vardibizimkinler basladi sol bek, stoper, orta saha, belhanda yerine transfer diye
![]()
Concordelar ses hizini asiyordu. Suanda ses hizini asan ozel jetler yapiliyor. Ayrica ses hizindan kastim jetler saatte 1000 kmyi gecmiyor muydu. Cunku 16.30da kalkan ucagin 19.30'da gelmesi sacmaydiSes hızı saniyede 340 metre falan.Savaş jetleri ses hızını aşabiliyor ama bu maximum hız seviyeleri yani sürekli o hizda gitmiyorlar.ses hizıni aştıklarında sonic patlamalar oluyor
Tam Matrix 4 de oynayacak adam vesselam
ben kaynağını sordum?
En az 250bin gider. Halkımızı hiç tanımamışsınfalcao malcao dünya yildizi tamam anladik da 25.000 kisi ne demek cok abartili
Bi kari her gelene bedava BJ yazsa okadar kisi gitmez yav
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fransız okulu var. Oradan devam. Sıkıntı olmaz. Eğitim kalitesi de iyidirO değil de şimdi falcaonun çocuklarını görünce aklıma geldi,yenge endişeliymiş çocukların eğitimi nasıl olacak vs. harbiden yabancı futbolcuların çocukları hangi okula gidiyor istanbulda ?
İstanbul'da eğitim için mi endişeliymiş?O değil de şimdi falcaonun çocuklarını görünce aklıma geldi,yenge endişeliymiş çocukların eğitimi nasıl olacak vs. harbiden yabancı futbolcuların çocukları hangi okula gidiyor istanbulda ?
O değil de şimdi falcaonun çocuklarını görünce aklıma geldi,yenge endişeliymiş çocukların eğitimi nasıl olacak vs. harbiden yabancı futbolcuların çocukları hangi okula gidiyor istanbulda ?