Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Kiralayamazsın 20 milyon luk madde var sözleşmesinde.
devre arasi bedavaya kiralayalim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralayamazsın 20 milyon luk madde var sözleşmesinde.
devre arasi bedavaya kiralayalim
Bosver renktas kafana takma tadini cikartYok yav tartışma değil. 1235km hızla uçması o uçak için mümkün bir şey değil. Ama anlamak istemiyor.
10 sene üst üste şampiyon olalım yine de onlar bizden daha mutlu olabilirler çünkü bence geneli duygusal,duygularıyla hareket ediyorlarBu antuda ki bayram havası ne böyle arkadaşlar son günlerde hayırdır bunlar ligi 10 maç felan zannediyorlar herhalde hiç mi akilanmyacak bu adamlar geçen nzoni alırken bile altlarında siciyorlardi seri için de aynı şekilde Falcao gelirse kuş ölümü gerçekleşir diyordum ama adamlar o kadar keyifli o kadar inanmışlar ki şampiyon olacaklarına yazık çok pis havaya girmişler daha şimdiden ama böyle daha iyi hak ediyor bunlar daha eğlenceli olacak bu gidişle
Güldük olm buna 2 sayfa önce
buyuk derbi olmFebe trabzon maçı gündemine tecavüz ettik![]()
Ts deki Doğan Erdoğan var o da iyi yaşı kaç bilmiyorumyusuf ve dorukhan iyi kumas bok atmaya gerek yok
Cengizin karakteri başka.bu yusuf da arda gibi adam familyasından haraketlerinden belli.daha hiçbişey yapmadan küçük dağları ben yarattım havasındaydıYusuf yazıcıya laf edenlere soylıyım. Dil bilmiyorsun, kültür farklı, yemek farklı. Adaptasyonu ne kadar kısa sürerse iyi ama yavaş yavaş olacak. Cengiz gider gitmez ucmadi