Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş elimizde sanarsın ki Jardel drogba tarzı forvetler var.Damio kötü pato kötü immobile kötü hangisi iyi ? İmkan varda hazard lewandowski reus falan mı almıyoruz.Aynı şeyler geçen sene de gignac gomez için döndü.Uyanın rüyadan boş kaleye atamayacak kadar aciz forvetlerimiz var.

damiao'nun alinmasinin tek sebebi bonservissiz olusu sanirim ki, bizden baska talip olan kulup de yok bildigim kadariyle (nasil olsun, bu herife talip olan kulubun aklina etmek gerekir)

sonuc olarak ana santrafora para odemek zorundasin, odemezsen de damiao gibi gawadlara razi gelmek durumunda kalirsin. ben gelmemeyi seciorum, siz geliniz. lakin ki; adamin herhangi bir sakatligi yok, bu kadar rezil top oynamak icin de hic bir mazereti bulunmuyor.

sonuc olarak kepaz bir transfer.

Niasseyi gomisi gignacı istemeyen tayfa türemiş yine sonra vay efendim niye umud burak banko oynuyor

damiao'nun alinmasinin tek sebebi bonservissiz olusu sanirim ki, bizden baska talip olan kulup de yok bildigim kadariyle (nasil olsun, bu herife talip olan kulubun aklina etmek gerekir)

sonuc olarak ana santrafora para odemek zorundasin, odemezsen de damiao gibi gawadlara razi gelmek durumunda kalirsin. ben gelmemeyi seciorum, siz geliniz. lakin ki; adamin herhangi bir sakatligi yok, bu kadar rezil top oynamak icin de hic bir mazereti bulunmuyor.

sonuc olarak kepaz bir transfer.
Campbell olmaz dedin Damiao da olmaz yapma be renktaş

Vay arkadaş elimizde sanarsın ki Jardel drogba tarzı forvetler var.Damio kötü pato kötü immobile kötü hangisi iyi ? İmkan varda hazard lewandowski reus falan mı almıyoruz.Aynı şeyler geçen sene de gignac gomez için döndü.Uyanın rüyadan boş kaleye atamayacak kadar aciz forvetlerimiz var.
bu foruma göre adam alsaydık yanmıştık bence DAmiao ve Campbell mükemmel keşke gelse ikisi şov yaparız bide genç alsak yanlarına yetenek vaad eden

Bunlar pato dan başka futbolcu bilmez fazla kaaleye almayın

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylentilere göre sato robben ve ibra paketi yapmış.Basında ne kadar oyuncu geçiyorsa hepsini engelleme peşinde bize büyük süprizi var. :D :yoji:
haha Kulübün halinin farkında değil kimse bizim ligimize fernandao tarzı ayılar gerekmiyo stadı doldurmak için yeni cevherler lazım Damiao gayet iyi Linnes süper Campbell da olsa keşke ama ihtimal vermiyorum

Damiao akar hele Turkiyede
Yeterki form tutsun internacional da iken yanıp tutusuyordum kendisine

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

damio kötü transfer; statik oynayan, hareketsiz, hiç mücadele etmeyen bir forveti Galatasaray kadrosu kaldıramaz.Hali hazırda zaten Sneijder ve Podolski'nin defansif zaafiyetlerini diğer oyuncuların extra çabalarıyla karşılamak isteyen takım, bir de bu ikilinin yanına damio'nun eklenmesiyle iyice pres gücü dusuk,mücadeleden yoksun bir kimliğe bürünür.sonra neden her maç gol yiyoruz..

Valla top rakipteyken alan daraltmayan, pres yapmayan forvet bizim için uygun değil bence de. Adamı zerre tanımıyorum. Bilmiyorum. Youtubedan bilmekle olmaz o işler. Umarım sırtı dönük top alıp, top saklıyabiliyor ve sürebiliyordur. Pas alışverişi falan iyidir umarım ki Poldi ve Sneijderin verimini artırır.

Ama çok ciddiyim. Bu dursun denen çapsız herif alamaz. İstemiyor almak. Hamza tüm yaz istedi almadı.

Niasseyi istedi almadı, şimdi istesen de alamazsın.

o kadar forvet ihtiyacımız tüm ilk yarı boyunca her maç basbas bağırırken, tüm ligin en verimsiz forvetlerinin bizde olduğu istatistiksel bir gerçek olmasına rağmen, hatta ve hatta ilk 2 maç Podolski ve Burak sakatlığından oynayamayacakken umut zaten ölmüş ağlayanı yokken lig maçına çıkmamıza 4 gün varken hala alınan golcü yok!!!

Hala yok golcü!!!

ABV dursun ABV!!! :( :(

eğer damiao doğruysa sadece 3 oyuncu için 4.5 milyon harcamış olduk ; yıllık ücretler de en yüksek 2. çok iyi oldu böyle , paraya kıyıp bir de iyi kanat olur umarım

aynen abi dursun gerçekten dikkatli davranıyor bu dönem biraz uzun sürüyo ama oda pazarlık payı heralde sağlam bir de kanat alırsa benim gözümde çapsız değil artık bütün suç hamzanınmış demekki...

ii tobcu almaz isek ne fb'nin kadroya karsi ne de uefada sansimiz olmaz imho

campbell dedigin temel olarak 2-3 kurusluk adam, damiao geberik

podolski gibi olsalar bisey demez idim.
önyargılısın bro devre arasında boştaki oyunculardan alabiliriz castillo carillo campbell üçünden ikisi gelse yeter forvete pato olsa keşke ama bu yönetimle Damiao alırız ki kötü dğeil

Forum'da Damiao begenilmiyorsa, iyi oyuncudur. Gelsin.

Forum'un görüsü ölcüdür. Tersten.

önyargılısın bro

brezilya liginde 26 macta 4 gol atmis (biri penalti) bir santrafordan bahsediyoruz. ve bu adam saatte 5 km surat ile kosuyor, paslari ise burak yilmaz'dan kotu demek mumkun.

Damiao alırız ki kötü dğeil

cornelius mu nedir

10 kere tercih edilmeli damiaoya, herhangi biri damiaoya 10 kere tercih edilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt