- 2 Temmuz 2011
- 140.148
- 60.235
- 5.628
gozdelinho singh için bekletiyolar.öncelik kanat ve forvet demişti.medjaniye de başta yok öyle bişey dedi.bu sefer ciddiye almıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer
aynen.ayrıca 30 yaşında.donk dışında yaşı büyük oyuncu alınmayacak dedi denizli.mbia dediler olmadı marin dediler olmadı şimdide medjani diyorlar bariz balon haberler
Futboliçe @Gozdelinho
Hımmm asıl sebebi Medjani'ymiş. Anlaşmışız. Haberler doğru.
İyiki doğru bir is yaptınız bizde tebrik ettik hemen bokunu çıkarın asalaklarFutboliçe @Gozdelinho
Hımmm asıl sebebi Medjani'ymiş. Anlaşmışız. Haberler doğru.
Onu bize yar etmicekler maalesef
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Medjani müthiş olur müthiş
bakıp da görmemek çok zor olmasa gerek, 2 tane yabancı yani forvet ve kanat zaten gelecek. Bunun kaçarı yok . 2 ihtimal var ya medjani gelince rodrigeze yallah ya da rodrigez 12. yabancı olarak trübünde oturacak.Orta saha icin yedek oyuncu istiyor Denizli herhalde.
Podolski
Sneijder
Rodriguez
Donk
Carole
Denayer
Chedjou
Muslera
Linnes
9 yabanci var, maximum 11 yabanci olabilir 18lik kadroda, Medjani gelirse sadece 1 yabanci daha alabiliriz ama iki pozisyon (kana + forvet) icin yabanci oyuncu lazim
Soğukkanlı bir adam bizde iş yapabilir bencede.Forumda bu transfere tek sevinen ben olurum galiba.
Evren Turhan: Linnes çok iyi oyuncu. Forvet, kanat, stoper acil aĺın.Sabri,Jem, Tarık,Hamit, Umut, Rodriguez'i hemen satın.Yatmak yok artık.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Genoa istiyordu sanirim ama A.Madrid göndermek istemiyordu. En son ne oldu bilmiyorum.bu cerci'yi ne yapcaklar